What are you looking for?
2013-09-09

Felce Azzurra - Душ-гел и лосион за тяло


Скоро не съм писала за продукти за баня и реших да ви покажа една не толкова рекламирана марка.Ще бъде публикация 2 в 1, защото обичам душ-геловете и лосионите ми да са еднакви и да не се "сблъскват" ароматите, макар че не всички са ми в комбинация.И съответно ето ги лосиона за тяло и душ-гела на Felce Azzurra (Синя папрат). Felce Azzurra е италианска компания, която освен козметични продуктите, произвежда перилни и препарати за дома. Талкът за тяло на марката ви показах тук.


Душ-гелът е от стандартната серия, която има три разновидности - Classico, Fresco и Elegante. Трите аромата нямат общо помежду си.Classico има същия специфичен аромат като талка за крака, според някои е на растението "смирна".Elegante е доста сладникав.А моят фаворит Fresco, определено е много свеж.Буквално мирише на разлистена гора.
Опаковката е типичната за марката.Формулата на душ-гела е прозрачна и доста течна.Лесно се пени и оставя лек аромат по кожата, който се усеща и след баня.В състава няма парабени:

Цената на душ-гела беше 4,20 за 400мл продукт, купен от Елитис.

Тъй като останах доволна от душ-гела и прочетох доста положителни отзиви за лосиона за тяло реших да се сдобия и с него.Ароматите са същите три вида като душ-геловете. Първото нещо, което прочетох на опаковката на Fresco ме хвърли в шок "Тонизиращ, за стресирана и застаряваща кожа. Обогатен с витамин Е" ...извинете, но кожата ми си е направо млада още :D В крайна сметка бях решила да го взема и го метнах в кошницата.
Опаковката е с помпа - голямо удобство.С консистенцията на флуид - лесно за нанасяне.Когато първоначално го разнеса по тялото си става бял на цвят, сякаш се мажа с лосион 50-ти фактор, но попива за минута-две.Кожата се усеща подхранена и мека.Аз лично усещам аромата по кожата си поне час.

Лосионът за тяло е също 400мл. на цена 7,50лв от дрогерии Лили.
На кратко - доволна съм.Продуктите ми харесват и за моя радост вече се намират по-често по магазините.Смятам да пробвам неща от сериите Ritualia и Natura.
В коментарите можете да споделите вашите мнения за марката или въпроси :)))

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS