What are you looking for?
2013-09-16

Очна линия Maybelline Lasting Drama gel eyeliner - Black Chrome 07

Както вече се оплаках, имах доста трудности с очната линия по принцип.Слагането на гел-очна линия ми се струваше "мисията невъзможна", но пък бях любопитна да опитам.След хиляди похвали на очната линия Maybelline Eyestudio Lasting Drama, реших да я взема. Естествено я търсих в последния момент преди една сватба през май и в магазина нямаше тестери. Имаше син, кафяв и черен цвят, а аз съответно грабнах черната.Оказа се, че цветът е Black Chrome 07, но подробности малко по-нататък.
Гел очната линия върви в комплект с малка плоска четка и нямаше нужда да търся отделно.Четката и гелът са в картонена опаковка с лепка и си личи, когато не е отваряна.Така няма опасност да попаднете на засъхнала очна линия или такава без четка. Четката е компактна и удобна за нанасяне.
Самото гелче е в стъклено бурканче с метална капачка.Вече няколко месеца не е изсъхнала.Най-интересното в тази очна линия за мен е цветът й.Тя не е стандартния матов черен цвят, а черно със синкави отблясъци.Тук ясно се вижда за какво говоря:
Честно казано слагането на гел очна линия не е толкова трудно и се свиква.Консистенцията е много лека и се маже "като масло" по клепача. Щом се загребе с четката трябва сравнително бързо да се очертае по кожата, за да не засъхне.Могат да се правят, както тънки, така и плътни линии без проблем.
Сами виждате, че завършекът е бляскав, а не матов.Иначе щом изсъхне на клепача гел очната линия е бетон.Носих я и през лятото в жегите, през пролетта, сега при по-хладното и няма разтичане или размазване.След около 10 часа забелязвам леко избледняване, но това е повече от отлично на моите мазни клепачи. 
Премахването на очната линия също е безпроблемно с мицеларната вода, която ползвам.
За 2,8гр. продукт платих цена 14,99 лв и определено съм доволна.
Целувки :*

Add your comment

  1. И аз чета много ревюта че е добра, а имам нужда от нова, защото на Есънс ми остаря и засъхна, обаче това което ме спира е че имам вече 3 четки за очна линия..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Очната линия си заслужава, а според мен четката си е бонус.Не пречи ти да си ползваш, която четка ти е най-удобна.

      Изтриване
  2. Много искам такава на maybelline, НО искам blackest black .. тази серия няма чисто черен цвят и малко ми е тъпо.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Доколкото знам имам в Бг 01 Intense Black, която е чисто черна.Мисля, че ще ти хареса :)

      Изтриване
  3. На LÓREAL гел очната линия е супер черна. И аз не съм виждала чисто черна на Maybelline.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Чудех се между тази на Лореал и Мейбълин, но след многото похвали взех втората.Има чисто черна (Intense Black), но по-трудно се намира :)

      Изтриване
    2. Момичета, MAYBELLINE като марка е собственост на L'Oreal (горе-долу както са ЕSSENSE и CATRICE). Така че ако си търсите чисто черна гел линия и не намирате на Мейбълин, не е кой знае каква разликата с тази на Лореал. Бас ловя, че формулата е еднаква (даже може тази на Лореал да е по-добра), а просто опаковката е с различен дизайн. :p

      Изтриване
    3. Наистина са собственост на L'Oreal, но това не прави продуктите им еднакви. Разлика има в двете очни линии, но и лореалската е много хубава :))

      Изтриване
  4. От известно време се каня да си взема една подобна очна линия, но не знам кой вариант е най добър за моето око и кой се слага по лесно.Виждала съм различни четки, дори тип моливи за поставянето й.Тук дост ами помогнахте.лично на мен тази марка доста ми харесва и има няколко неща на тях/.Надявам се да покажете и малко снимки с начините, по които можем да сложим.Блога ви е доста информативен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дори след една година продължавам да държа на мнението си, че това е една отлична очна линия.Тази в комплект с четката се използва лесно.
      За мен най-най-лесни за употреба са очните линии под формата на писалка, но зависи какво търсиш :))
      Ще се опитам да направя снимки как я нанасям, но мисля, че всеки определя как му е удобно :)) Има доста клипове на момичета из нет-а, които показват как се нанася :))

      Изтриване
  5. Мноооооого отдавна съм я набелязала, но все не се решавам да я взема. Имам само въпрос, тъй като обикновено подобни глитърни линии се ронят - тази рони ли се?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При мен няма ронене и вече повече от година не е изсъхнала в бурканчето :))

      Изтриване
  6. Не съм пробвала точно тази, но имам гел очна линия на Catrice, която е разкошна- обожавам я. Но за съжаление, мисля, че вече я нама :/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, беше страхотна, но вече не се предлага, нито пък тази на Есенс.Тази е по-скъпа, но си заслужава :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS