What are you looking for?
2013-09-19

Червило Rimmel Apocalips Lip Lacquer - Celestial 101

След чъбитата явно следват "лаковете" за устни.Що е то лак за устни? - Течно червило със силната пигментираност на стандартно червило и блясъка на глос за устни.Добре звучи, а?! Ето това представлява новата серия на Rimmel - Apocalips Lip Lacquer. За съжаление тази серия не се предлага в България и се наложи да си поръчам такова червило по интернет. Не знам колко ревюта и суоча разгледах и реших, че ще е Celestial. Тук определено цветът ми допадна и го поръчах.След 5 дни беше при мен и изненадата беше голяма, но да карам подред :))

Пластмасова  черна опаковка, а основата е с цвета, който съм избрала.Нанася се със скосен апликатор, който е сравнително удобен.Консистенцията е доста течна и се разнася лесно.
И сега идва основната за мен изненада - цветът.Оказа се много много розов и според мен няма нищо общо с показаната по-горе снимка.Червилото е плътно с едно нанасяне и има забележителен блясък. Издържа поне няколко часа.Блясъкът изчезва най-бързо, но устните остават оцветени дори след като е изтрито. Окончателното му премахване става с тампонче мицеларна вода при мен. Доста изсушава устните, въпреки че слагам балсам.
Другото, което не ми допадна в този лак за устни е аромата.Мирише ми на гроздов сок и се усеща дори след като е нанесено по устните.(Новата му притежателка обаче е очарована от аромата) :D
Както може би разбрахте, лакът за устни вече подарих.Определено цвета не беше това, което очаквах има неща, които не обичам да поръчвам без да съм ги видяла с очите си.Затова съжалявам, че серията не беше пусната на нашия пазар с тестери.
Поръчан е www.feelunique.com за 5,5 £ (около 13 лв) с безплатна доставка и както се вижда от снимката с етикета беше запечатан стабилно, без опасения, че е отварян.
Очаквайте скоро и ревю за любимото ми ново чъби, което си нося всеки ден.

Add your comment

  1. Здравей! Тагнах те за Versatile Blogger наградата! Можеш да видиш тага ми тук! :) http://www.ai-no-storia.com/2013/09/tag-versatile-blog-award.html

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей! Тагната си от мен за Versatile Blogger award ;)

    Погледни тук за правилата ;) http://murfeishun.blogspot.com/2013/09/versatile-blogger-award.html

    Весел ден!

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS