What are you looking for?
2013-09-22

[TAG] Есенни листа

Ето и обещаният за днес Таг свързан с настъпващата есен. Докато го направя ще стане зима, но все нямам есенно настроение, какво да се прави :)) Таг-ът е по идея на Мани от блог Mannierox
  1. Любима храна и/или напитка за есенния сезон? За храна нямам любима за сезона.Но покрай студените фрапета лятото бях забравила вкуса на любимото мляко с нес кафе...топло и ароматно...

  2. Любима дреха(и) за есенния сезон? Тук вече си имам любимец - черното късо кожено якенце.
  3. Любим аксесоар(и) за есенния сезон? Кожените колани.Лятото е сезон на ефирни рокли и този аксесоар почти го пропускам.
  4. Кои са най-често носените от теб цветове през хладните месеци? Черно и синьо
  5. Козметични продукти без които не може да преживееш есента? Балсамите за устни.Ползвам ги постоянно, но още от есента си подготвям устните за зимата.
  6. Козметичен продукт, който прави есента по-красива за теб? Сенки в кафявата гама.Толкова добре се сливат със сезона... :)
  7. Най-желаното нещо в листа ти за тази есен? Ето тези боти със скрита платформа:
  8. Чаша чай, кафе или горещ шоколад? Кафе най-често и горещ шоколад.Чай пия рядко.
  9. Какво обичаш да правиш, когато навън вали и не можеш да мръднеш от вкъщи? Филм, пуканки и топло легло с котарака и любимия :))
  10. Нещата, с които винаги ще свързваш есенния сезон? Дъжда... Какво да се прави не съм фенка на сезона :))
  11. Имате ли някакъв есенен ритуал или нещо, което обичаш да правиш през есенните месеци често? Няма такова...или поне аз не се сещам в момента
  12. Нещо което не харесваш относно есента? Оу много неща :D Самият сезон ми носи много меланхолично настроение.Природата замира, настъпва студ, вали и се налага да ходя из локвите, защото трябва да ходя на работа( все пак не мога да изкарам целия сезон у дома :))
  13. Най-любимото ти нещо относно есента? Наближава Коледа и Нова година.

    Май не остана блогър, който не е правил този таг, така че няма да тагвам.Нека всеки, който има желание и не го е правил да се чувства таг-нат от мен :)))
    Всички снимки са от Интернет

Add your comment

  1. Здравей!
    И от мен имаш един ТАГ за Versatile Blogger award :)

    ОтговорИзтриване
  2. Ако не търсиш абсолютно същите боти, в Deichmann има подобни: http://www.deichmann.com/BG/bg/shop/home-marki/Graceland/00012901187092/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8%20%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BD%D0%B8%20%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8%20%D1%81%20%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%20%D1%82%D0%BE%D0%BA.prod?r=5&c=3&filter_brand=graceland&orderby=new&st=PRODUCT&filter_cat=home-marki/graceland
    Много ми харесва новия облик на блога и особено емотиконките :) (c)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси за инфото :))
      Радвам се, че промените ти харесват (k)

      Изтриване
  3. Привет! И аз те тагнах за Versatile Blogger award. :)

    А подобни боти има и в Paolo Botticelli.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси!
      В нашите Ботичелита имаше само цветни подобни боти - сини и червени :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS