What are you looking for?
2013-10-05

Little October haut и някои промоции

Здравейте, здравейте!
Вчера обикалях да търся мъжки подарък и понеже нищо не бях предвидила за себе си, си накупих някои неща :D Нещата са ви добре познати, но бяха на интересни промоции и няма как да не споделя за тези, които са заинтересовани. :))



 1.Gliss Kur Ultimate Volume Express мус за обем без изплакване.Този продукт ми се падна като подарък при покупка на боя за коса Palette в дрогерия DM.Изборът ми се заключаваше между този мус, муса за силно изтощена коса Ultimate Repair и кърпа за коса.Веселото е че боята струваше 3,99лв, а този подарък е с цена 9,99лв ...Другата седмица ще си купя боя за мен ;))
 2.Лак за нокти Flormar Supershine 14. Страхотно лилаво с блестящи частици, което определено ме грабна, а беше на цена 2,12лв. в Елитис.Скоро ще ви го покажа на нокти.
 3.Коректор Maybelline Instant Anti-Age в цвят Beige nu 20.Този коректор беше толкова хвален, че нямаше как да го подмина.Отново на промоция в DM с цена 15,49лв. Напоследък коректорите Maybelline Fit me също имат доста добри отзиви и ако се интересувате от тях в DM промо-цената им беше около 11-12лв.Фон дьо тените от двете серии също имат намаление.
 4.След толкова хвалби на четките Impala се сдобих със скосената четка за руж.Цена 6,88лв от Елитис.
 5.И на последно място е изненадващата ми покупка.Както си обикалях Елитис забелязвам напълно нов и зареден щанд на Catrice.Само дето не подскочих от радост, тъй като във Варна марката я има само в дрогерии Лили.Още повече, че тук лимитираните колекции почти не се зареждат, а имаше непокътната серията Siberian Call 2013. Така се сдобих с крем-руж Cream to Powder Blush в цвят 01 Coral -al -al -al.Изглежда много ярък, но на моята кожа стои много естествено, а другият цвят просто се сливаше.Цена 8,19лв.

6.Току що се сдобих със списание Grazia с околоочен крем против бръчки в реален размер на Decléor Expression De L'Edge. Не знам дали крема е хубав, но предишния крем от списанието ми хареса и затова реших да пробвам този.Според сайта на Decléor е за 30+ години, които аз наближавам. Цена на списанието с крема 7,95лв.



След като изградя мнение за продуктите ще пусна подробни ревюта на някои.Това е от мен, ще се радвам да споделите вашите нови находки в коментарите :)))

Add your comment

  1. Този коректор на Maybelline искам да го взема от незнам кога..... обаче има само два цвята тука и двата многоо светли...незнам в България колко нюанса има?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И тук има само два цвята, но по-тъмният ми пасна. При вас мислех, че има всичките цветове :)

      Изтриване
  2. Ружът на Катрис изглежда много сладко :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, нямах нужда от поредния нов руж, но не можах да му устоя :-)

      Изтриване
  3. Ще чакам мнение за муса на Глис. Много отдавна ги заглеждам в ДМ, но все не се престрашавам да си купя.

    Успях да се вредя за Грация. :) Добре, че имам връзки на репчето. :d

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще пиша за муса :) А списанието тук поне нямаше проблем с бройките, но като гледам как някои се запасяват с по няколко крема, може и да не остане :)

      Изтриване
  4. Ружа изглежда примамливо, а и е наполовината на цената на Буржоа. Ще се купува, стига да го намеря в локалните магазини
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Щом при нас доживях да го видя, със сигурност ще го намериш и ти :)

      Изтриване
  5. И аз чакам коментари за муса. Не че имам нужда от още продукти за коса..

    ОтговорИзтриване
  6. И аз си взех рол-она на Деклеор :)
    Коректора на Мейбълин пък ми е много любопитен, и аз съм чела хубави отзиви за него..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Коректорът от няколко ползвания много ми допада.Ще видим как е при продължително време :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS