What are you looking for?
2013-10-08

L`oreal Glam Shine Balmy Gloss

Дойде ред за следващото чъби на хоризонта.Бях в търсене на поредното червило и на щанда на L`oreal забелязах червила, за които не бях чела отзиви в нет-а.Цветовете бяха само 4, но имаше тестери и единият цвят се оказа това, което търся.Така се сдобих с L'oreal Glam Shine Balmy Gloss - 912 Sin for Peach
Опаковката е сега модерната тип-молив.За разлика от други, които се острят, основата на това червило се завърта и продуктът излиза безпроблемно.
Консистенцията на Glam Shine Balmy Gloss е точно на цветен балсам за устни - нелепкава и приятна за нанасяне.Аромат почти не се усеща.
Цветът на Sin for Peach е бледо розов с множество ситни отблясъци.На устните нямам плътен цвят, а приятен лек отенък с много блясък.Основното, което ми харесва в глос-а е хидратацията - устните ми са меки и пухкави, дори след като той изчезне.В това отношение ми харесва много повече от Maybelline Color Whisper.Издържливостта е от порядъка на час, ако не се храня, но не съм очаквала да е повече, все пак глосчето не е дълготрайно.
Това се превърна в новия ми любимец за сезона, въпреки по-високата си цена.Купих го с намаление от дрогерии Лили за 14,39лв., а нормалната му цена е 17,99 лв.

Add your comment

  1. Най-сетне някой да направи ревю на тези чъбита! Bourjois обраха лаврите по всички блогове и тези минаха незабелязано. Жалко само, че и те нямат по-есенни цветове.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Bourjois наистина са много хубави. но не си харесах цвят. Тези обаче са страхотни като ефект и се надявам да пуснат още цветове в бъдеще :))

      Изтриване
  2. Здравей, мила номинирах те за този таг - http://beautifulladyfm.blogspot.com/2013/10/tag-liebster-award.html

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей номинирахте за този таг :) http://mymakeup2013.blogspot.it/2013/10/tag-liebster-award_10.html

    ОтговорИзтриване
  4. So glad you did a review of these - might have to buy one now! :)
    Followed you :)
    www.kathjam.blogspot.com
    KJ xo

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS