What are you looking for?
2013-10-31

Лакове за нокти Manhattan - Lotus Effect Dream On & Super Nails Superb Sparkle

Честит Хелоуин на всички празнуващи!
Днес тези, които са на парти имат повод да сложат маските, други сме вещици целогодишно :D А вие виждали ли сте вещица без красив маникюр?!Днес ще ви покажа два лака от новите колекции 2013 на Manhattan.Мисля, че са много подходящи за празника.
Първият лак е от серията Lotus и е с името Dream On.Черен цвят с разноцветен (предимно бял и син) брокат.Оказа се, че на нокти изглежда много по-впечатляващо от шишенцето.Съдържа екстракт от екзотичен лотус.
Другият лак е от другата нова серия Playboy Super Nails - Superb Sparkle 07.Отново черна основа с лилав брокат.Първата ми идея беше лилавите заешки ушички от имението Playboy :D
И двата лака покриват плътно на два пласта и нямат нужда от топ-лак.Първият пласт изсъхва за около 5 минути.На вторият са му необходими малко повече - около 20 мин. без изсушител. Четките са еднакви - стандартни правоъгълни и удобни за използване. Издържливостта върху моите нокти е 4 дни без топ-лак.Както ще видите на снимките съчетах двата лака - на показалеца и средния пръст съм с Lotus Effect Dream On, а на безименния пръст и кутрето с Playboy Super Nails - Superb Sparkle 07
Естествено лаковете не са подходящи само за празника, а и за по-студените сезони.Аз съм от дръзките, на които не им пречат тъмните цветове и с удоволствие нося черно.Двете колекции  имат разнообразие от цветове.
Lotus Effect Dream On се предлага в 20 цвята
Playboy Super Nails е колекция от 7 лака.
Лаковете вече са на пазара и са на цена 6-7 лв. за 11 ml.

*Продуктите са ми предоставени от PR за проба.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение.

Add your comment

  1. Много са хубави и двата лак, аз лично не бях ги виждала до сега. Чудесни са за сезона и не само!:)

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесват и двете лакчета, аз също нямам проблем да нося тъмни цветове, без значение от сезона :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS