What are you looking for?
2013-10-26

Червило Rimmel Lasting Finish by Kate Moss - 08

Това е 100-я ми пост и много се чудих какъв да бъде.Накрая просто реших да бъде нещо, което много харесвам - а именно червилата от серията Kate Moss на Rimmel.Много се изписа за тези червила и определено има защо.От както взех номер 08 съм буквално влюбена в него и гледам ревюта на други номера, с които да се сдобия.
Опаковката е изчистена черна с ярък червен надпис Kate и щампа върху капачето.Затваря се стабилно и досега не ми е правила проблем в чантата.Ароматът на червилото е средно силен и някак плодов - на мен много ми допада.Усеща се и върху устните.
Червилото е розово с лек лилав отенък.Цветът е много пигментиран.Според мен е едно много добро "дневно" червило за тези, които не обичат ярките и крещящи цветове.На мен този цвят ми стои много естествено - съвсем малко по-тъмен е от естествения цвят на устните ми и така просто ги подчертава.
Много кремообразно и лесно за нанасяне.Понякога пропускам да нанеса балсам и устните ми са меки и хидратирани.Определено няма изсушаващ ефект, а точно обратното.Червилото не оставя лепнещо усещане.
Цветът сякаш попива в устните и издържа около два часа, като блясъкът изчезва за около час.

Червилата Rimmel Lasting Finish by Kate Moss се продават из много дрогерии и козметични магазини на цена 10-11лв и определено си заслужава парите.С моето се сдобих от промоция за 8,65лв. Серията в черни опаковки има 9 цвята, а тази в червени е матова и има 10 цвята, така че изборът е голям :))
Споделете в коментарите кои са вашите любими цветове :)))

Add your comment

  1. Толкова добре изглежда твоят блог и добре пишеш, последвах те и ще те чета с удоволствие:)

    ОтговорИзтриване
  2. Имам номер 16, матово. Ако не сложа балсам, ми изсушава устните :-/ Използваш ли някаква основа?
    Пепи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Матовите червила като цяло са по-изсушаващи и с тях винаги ползвам балсам за устни.Ако не искам да "разваля" матовия ефект, слагам балсам, изчаквам 15-тина минути да попие и после нанасям червилото.
      Това червило на Римел (08) не е матово и нямам проблем с изсушаването :))

      Изтриване
    2. Ще пробвам така. Благодаря за съвета, досега нанасях веднага след балсама и наистина не оставаше матово :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS