What are you looking for?
2013-11-18

Моливи за очи



Днес случайно се сетих, че не съм показвала моливи за очи, а са ми много любим продукт. Реших публикацията да е сборна с тези, които ми бяха под ръка.Основно ги ползвам във водната линия или под окото, по-рядко вместо очна линия.На снимките нямаше как да събера имената им и затова ги номерирах, а по-надолу съм написала кой кой е :))
1.Avon Super Shok gel eyeliner в цвят aqua pop.Не случайно моливите от тази серия са толкова хвалени.Буквално гелообразен и лесен за нанасяне.Издържа няколко часа във водната линия, а на кожата е бетон.Сами ще видите, че като засъхне няма махане.Ползвам го основно във водната линия, защото се оказа, че клепачите ми са твърде мазни и там се размазва.Цена около 6 лв, зависи от каталога.
2.Maybelline Colorama Eyeliner 030 - син цвят.Голямото ми разочарование.Много сух и труден за нанасяне.Направо си дера клепача с него, а за водната линия дори не смея.С две думи събира прах.Цена около 5-6лв.
3.Impala Waterproof Eyeliner 303 - светло син цвят.Любимите ми моливи са тези на Импала.Пробвала съм различни марки, но не случайно останалите моливи са такива. Водоустойчивите моливи на Импала по-слабо пигментирани, но издържат повече време във водната линия на очите ми и затова вземам този вид.Този син молив се побърках да го нося лятото, но и сега го слагам.Цена около 3 лв.
4.Impala Waterproof Eyeliner 301 - черно.Всичко споменато за синия молив важи за черния.Интересното е че на фона на другите на снимките изглежда почти кафяв.
5.Impala Waterproof Eyeliner  320 - бял.Белият молив ползвам отново за водната линия и озаряване на погледа.Качествата му са същите като на предходните два.
6.Impala Silicone Eyeliner 01 - черен. Много пигментирани моливи, които се мажат наистина като масло по кожата и са дълготрайни.Сами виждате разликата в големината на двата молива, тъй като черният е най-ползваният ми молива, а синият е нов.Във водната линия издържат цял ден.Спокойно могат да се сравняват с много по-скъпи моливи, а цената им е 3 - 3,50 лв.
7.Impala Silicone Eyeliner 16 - тъмно син.Същите качества като черни силиконов молив и страхотен цвят.
Така изглеждат след търкане с мокра кърпичка:
Допада ли ви моят избор? :))

Add your comment

  1. Тези на Импала трябва да ги потърся, че ми хареса синия цвят.:)) Иначе напълно подкрепям мнението ти за супершока и силиконовите на Импала. Само че при мен супершока не стои във водната линия изобщо, а ми се насълзяват адски много очите. :–(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз съм имала такива случаи с насълзяван от молива предимно, когато очите ми са претоварени :)

      Изтриване
  2. Страхотна публикация и снимки <3 На импала моливите са ми едни от най-любимите. :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS