What are you looking for?
2013-11-07

Матиращи кърпички Catrice Mattifying Oil Control Paper

Борбата с постоянното "лъсване" на лицето ми продължава.Предполагам, че всяка от вас, която е със смесена или мазна кожа знае какво е по средата на деня (купона) лицето й да се омазни, въпреки тоновете матиращ крем и пудра.Много често нямам време в офиса да изкарам пудра и да оправя "щетите", но дори и да имам възможност първо трябва да се премахне излишното омазняване и после да се нанася продукт. В тези екстремни моменти на помощ ми идват матиращите кърпички.Повече от месец ползвам Catrice Mattifying Oil Control Paper.
Опаковката е тъмно лилава твърда пластмаса, достатъчно тънка и малка за да може да се носи в дамска чанта или дори в джоба.Няма опасност от отваряне.Вътре има разделители и докато вадите една кърпичка се подава краят на следващата, без да се налага да докоснете всички останали.
Матиращите кърпички изглеждат малки в кутийката, но всяка бройка дефакто е прегъната на две.Кърпичките да напълно прозрачни и нямат пудра, така че са подходящи за всеки цвят кожа.Изключително тънки и са и приличат на гланцирана хартия.
Употребата е следната: вземате кърпичка и с леки потупващи движения попивате излишния себум от кожата.Понякога са нужни няколко кърпички.
Кърпичките да попиват излишното омазняване без да развалят грима и да дразнят кожата.Ако лицето ми е леко омазнено в Т-зоната са ми достатъчни 2 кърпички, в други случаи ми трябват по 3-4.Това оправя положението за няколко часа.Ползвам го спокойно и когато нямам грим.
Подходящи са за лека корекция и мисля, че за хората с мазна кожа са по-подходящи кърпички с пудра, които поемат повече себум и оставят кожата матирана още по-дълго време.
Catrice Mattifying Oil Control Paper са най-достъпни и изгодни за момента.Не ми се налага да ги поръчвам по интернет и цената им е напълно приемлива.Една кутийка с 50 матиращи кърпички е на цена 5,70 лв. и ги има по всички щандове на Катрис.
Вие от кои матиращи кърпички сте доволни?

Add your comment

  1. Тези :) Много ми допадат и между другото първото ми пакетче не усетих, че е 50 броя, защото свърши доста бавно, а ги ползвам ежедневно :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, голямо удобство са и определено бройката е голяма :) Поне не се налага да купуваме кутийка всяка седмица :))

      Изтриване
  2. Много полезно ревю и тъкмо на време ми дойде! :) Тези ги гледах и им се чудих миналата седмица и сега съжалявам, че не си взех. Но следващия път ще поправя този пропуск.

    ОтговорИзтриване
  3. Аз харесвам Паладио и Инглот - преди години имах абсолютно същите като твоите, но на Есънс. Далеч не са толкова ефективни като първите два, но зависи какво търсиш. Паладио имат пудра, а Инглот пък нямат, и са ми май любимите, дори не знам как попиват, но са сууупер ефективни :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сега ще пробвам тези на Инглот, но пък цената им е двойна.Търсих тези на Арт Деко, но бяха свършили.Ще видим на какво ще се спра окончателно :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS