What are you looking for?
2013-11-05

Лак за нокти Chen Yu 219 & Manhattan Super Nails Glitter Top Coat

Първият пост за месеца не беше с маникюр, така че наваксвам с втория.Когато видях за първи път лака Chen Yu с номер 219 от колекцията Vernis Glamour, първата ми идея беше мляко с какао! Подходящ за офис среда, където етикета не позволява ярки цветове или за дами, които не желаят маникюр в крещящи цветове.На ръце изглежда много елегантно.
Лакът на Chen Yu е с впечатляваща плътност и пигментация..На снимките по-надолу лакът е нанесен на един пласт и както можете да видите няма прозиране или неравномерност.Четката е широка и овална - много удобна за ползване.
На този един пласт му трябваха 15 минути за напълно изсъхване, а издържливостта на моите нокти е 5 дни.
В поста отново присъства лак от серията Super Nails на Manhattan, само че този път е глитърният топ-лак Glitter Champion 02.Прозрачен топ с безброи многоцветни глитъри (предимно лилави и сини), които блестят на светлината.Самият лак е по-течен от обичайното, а глитърите не са толкова много нанесени на нокътя, колкото изглеждат в шишенцето.Четката е със стандартна големина и форма.Време за изсъхване - 10 минути, издържливост отново 5-6 дни.На снимките Glitter Champion е на два слоя и изглежда много нежно.
А това е моята комбинация между двата:
Колекцията Chen Yu Vernis Glamour се предлага в 20 цвята на цена около 18 лв за 11 ml.
Лаковете Manhattan & Playboy Super Nails Glitter top coat са на цена 6 лв. за 8 ml.

*Продуктите са ми предоставени от PR за проба.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение. 

Add your comment


LATEST INSTAGRAMS