What are you looking for?
2013-11-29

Empties / Празни опаковки # 1


Здравейте, от мен с първата публикация за празни опаковки.Обичам да чета този род постове, но ми е много трудно да напиша такъв.Не, че не изразходвам продукти със скоростта на светлината, ами не мога да понасям празните опаковки.Щом видя дъното на нещо, то директно отлита в коша.Още повече, че когато имам нов продукт, който иска да започна нямам търпение да хвърля стари. 
Декоративната козметика при мен свършва доста бавно, така че нямам какво да покажа в тази насока.Започвам подред от ляво на дясно:

  • Лак за коса Taft за боядисана коса (средна фиксация) – Един от любимите ми лакове за коса.Не я утежнява, няма ефект на „каска“ и косата ми е подредена.Основно му предназначение за моята коса е да фиксира бретона ми и успява да не стои на клечки.
  • Nivea Angel Star крем душ-гел – Аромат на боровинки и много много пяна.След като го ползвам усещам лек филм върху кожата си и определено не е толкова суха.
  • Зелен лакочистител Lilly с масла – Кой не знае този лакочистител, кой не е чувал за него?! От толкова хвалене имам чувството, че той е „метеоритите“ на лакочистителите. :D Наистина маха бързо и без усилия дори пясъчни лакове, без да изсушава ноктите.Има обаче ацетон в състава си.Пак бих го купила, но засега се връщам на безацетоновите лакочистители на Essence.
  • Мицеларна вода Bioderma Sensibio H2O За този разтвор вече писах подробно ревю тук и мнението ми грам не се е променило.Продължава да бъде мицеларната вода, от която съм най-доволна, без да дразни или изсушава кожата ми.Купих си нова опаковка.
  • Дезодорант Garnier mineral Sensitive 72HЗа този дезодорант против изпотяване също съм ви говорила тук и вече имам нова опаковка, която ще си ползвам и през зимата. За някои е странно, но държа въпреки студа да съм подготвена и да не мириша неприятно.
  • Пяна за коса WellaflexСъщо любим продукт, това ми е 3-та опаковка.Ползвам я при сушене със сешоар и придава доста траен обем на трудната ми коса.Не я отежнява и омазнява допълнително и има лек приятен аромат. Преди това пробвах пяна на Тафт, но беше лепкава и косата ми след няколко часа изглеждаше сякаш не е мита с дни.Ароматът също не ми допадна.
  • Крем за околоочен контур Alverde vitalСъщо много хвален продукт. Предназначението му е за 45+ години, но заради похвалите реших да го пробвам. Честно казано очаквах много повече.Кремът е приятен, хидратира добре и това е.Не се отрази по никакъв начин на мимическите ми бръчки.Не бих го купила пак.
  • Балансиращ крем MixaЗа този продукт имам подробна публикация тук.Мнението ми не се е променило.Определено бих ги купила пак, макар и не веднага, тъй като обичам разнообразието и още съм в търсене на моят крем.
  • Матиращи листчета Catriceподробното ревю можете да прочете тук.Удобни и качествени за цената си.Основният плюс при тях е, че са дрогерийна марка и са лесно откриваеми.Другите, които съм ползвала изискват поръчка по интернет или определени магазини. Сега ползвам матиращите листчета на Inglot и мога да кажа, че ми харесват повече.

Това беше от мен, така като гледам май трябваше да кръстя публикацията „Любими“ :D

Add your comment

  1. Много хубава публикация :)
    От околоочния на Алверде и при мен нямаше никакъв ефект.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси :) И други блогърки чета, че са на същото мнение като нас за околоочния :)

      Изтриване
  2. И аз съм най-доволна от водата на Биодерма, а матиращи листчета ползвам на Есенс от 100 година и още имам.. не свършват и не свършват :>) Но, ако все пак свършат някой ден бих си взела на Катрис, излеждат ми хубави, а и вероятно са по-достъпни като цена за разлика от други марки примерно:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тези на Есенс така и не съм ги виждала :) Предполагам, че са подобни на тези на Катрис :)

      Изтриване
    2. Ооо не, те не са постоянна колекция, а от една лимитирана стара Urban Jungle се казва. Отдавна ги имам и просто още не са ми свършили :)

      Изтриване
    3. Значи си късметлийка, защото при мен няма и ден в офиса, в който да не се налага да ползвам кърпичките.Дори и в най-студените дни кожата ми отделя себум :(

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS