What are you looking for?
2013-11-02

Мус-маска Gliss Ultimate Volume Express

Първо започвам с извинение, тъй като не ми се искаше първата публикация за Ноември да е отрицателна, но недоизтрезнялата ми глава реши от всички чернови да е това. :D В краткия пост за покупките ми в началото на Октомври ви показах мус-а на Глис за обем и понеже имаше интерес, дойде неговият ден. Gliss Kur Ultimate Volume Express е мус-маска без отмиване подходящ за тънка, увредена коса без обем.
Флакончето е от плътна пластмаса с удобна помпичка.Разклащам го няколко пъти преди употреба и изпомпвам - излиза снежнобяла пухкава пяна с приятен аромат.Разнасянето е лесно.
На опаковката е изписан начина на употреба и това, че продуктът е същност не е просто пяна за обем, а маска без отмиване.
Всичко дотук е добре с изключение на ефекта, който го няма никакъв.Ползвам муса вече един месец по няколко пъти седмично и всячески се опитвам да убедя себе си, че ми харесва, но не мога.Косата ми е точно тънка, боядисана (броя го за увредена) и без обем.
Ползвах го по няколко различни начина, но няма почти никакъв ефект.
Първият път спазих точно надписа на опаковката, - сложих 4 помпички, разресах се и оставих косата да изсъхне сама.Обем нулев - все едно не съм ползвала нищо. 
Вторият път повторих процедурата като се изсуших със сешоар - едва забележим обем, който спокойно мога да постигна и с обикновена пяна за коса на половин цена. 
Следващите ми опити бяха с малко по-мокра коса, с малко по-суха коса и каквото друго се сетя да променя, само ефекта беше същия.
За протокола искам да уточня, че не очаквам косата ми да стане тройна сякаш съм тупирана 2 часа при фризьор, а искам обичаен обем постиган от мен самата с пяна за коса и сешоар.
Относно подхранването - също не виждам промяна и не може да се сравни с маските използвани по време на баня (тези с изплакване). Плюсът е, че не отежнява и не омазнява косата.
Ето съдържанието за тези, които се интересуват:
В заключение мога да кажа, че аз не бих взела продукта отново.Както писах в другата публикация той ми се падна като подарък от скреч-карта при покупка на боя, а реалната му цена е около 10 лв. за 125 ml.При положение, че Gliss имат доста добри продукти, този е доста разочароващ за мен.

Add your comment

  1. Благодаря ти за мнението за този продукт! Окончателно се отказах да я пробвам.
    Като гледам твоята коса е сходна с моята, което значи, че няма да ми допадне и на мен.

    А относно обема, все още търся "продукта", но уви...не съм го открила.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Напълно те разбирам за "продукта" за обем...и аз го търся :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS