What are you looking for?
2013-11-11

Руж Inglot 33

Днес ще ви покажа любимия си руж.Имам някакъв афинитет към ружове и хайлайтъри, но рядко ги показвам в блога, защото хващам трудно на снимки цялата им красота. От близо година използвам основно руж на Inglot
Опаковката е кръгла пластмасова с прозрачно капаче на винт.Възможността да се отвори сама е нулева.
Моят руж е номер 33 - розово с много лек и нежен златист блясък.Пигментацията за мен е отлична.Достатъчно е едно топване на четката, за да загреба количество за едната страна на лицето.Позволява напластяване и има естествен завършек.Ружът е фин и ситно пресован.При употребата на кабуки четка ружът се разпрашва много.Още като го тествах обаче консултантката в мола (беше супер любезна) и ползваше скосена четка за руж, с която се нанасяше безпроблемно.Естествено се сдобих с такава четка и почти няма разпрашване.
Скулите са мястото, където най-често имам леки обриви и поради тази причина чистя четките си за руж след всяко нанасяне.Слагам го, както върху ББ-крем/Фон дьо тен, така и на чисто лице без основа, когато кожата ми го позволява. Ползвала съм други ружове, които буквално при едно нанасяне и ми излизат ситни пъпчици.С ружа на Инглот нямам такива проблеми. Най-вероятно това се държи на съдържанието му (няма прабени и не се тества върху животни):
Така изглежда ружът разнесен по кожата:
Това е и ружът, който се задържа най-дълго на лицето ми. Не се налага сутринта да сложа количество като за клоун, за да не изчезне през деня.При запечатване с термална вода издържа до 6 часа, докато другите ми ружове изчезват максимум за 4 часа.Изборът от цветове беше достатъчно голям, но тъй като се старая лицето ми да бъде матирано, харесвам скулите си с лек блясък. :D
Цената на ружа е 22,50 лв за 2,5 гр.Не е ниска, но си заслужава.Този тип ружове са в самостоятелни опаковки и не се предлагат рефили.Ружовете в правоъгълна опаковка се предлагат като рефили и палитри. Така можете да си направите палитра от ружове по ваш избор.

Add your comment

 1. Хмм, не мога да се ориентирам много от снимките за цвета, но ако е розово-кафяво - ми харесва :) харесва ми и как стои, доста естествено прелят, а това е нещо, което търся ружовете :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Оф, блогър напоследък наистина съсипва цветовете на снимките и се налага първо да ги качвам на друг хост и после в блога. Има съвсем лек кафеникав отенък.На първата снимка е много напластен, за да си проличи на снимката.

   Изтриване
 2. Lovely review (h)

  New Post Up: http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/11/ootd-plaid-dress-from-oasap.html

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотно изглежда този руж :)

  ОтговорИзтриване
 4. Изглежда ми точно като да е мой тип :) мерси, че сподели за него. Ще си го запиша и при възможност ще го чекна на живо. Поздрави-)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Надявам се да ти хареса :) Или пък някой от другите цветове :)

   Изтриване
 5. Hello I'am Chris !!
  This is not a "spam"
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  World-Directory 190 countries in the world! and thousands of blogs
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  ****************
  You can forward this invitation to your friends

  PLEASE IMPERATIVE !
  Registration for the "Directory" blog, are free.
  We only ask you to follow the blog. Thank you for your understanding
  **********************************************

  ОтговорИзтриване
 6. Този сходен ли е по някакъв начин с Еспресо? Защото ми се струва, че си приличат като цветове, само дето този е блестящ.

  ОтговорИзтриване
 7. Т.е. е тотално различен цвят, който би ми отивал на лицето? :Р :Р :Р Със сигурност ще отида да го видя :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ако имаш магазин наблизо мини и пробвай :D В Инглот поне може да се мажем на воля ...да тестваме де :D

   Изтриване


LATEST INSTAGRAMS