What are you looking for?
2013-11-11

Руж Inglot 33

Днес ще ви покажа любимия си руж.Имам някакъв афинитет към ружове и хайлайтъри, но рядко ги показвам в блога, защото хващам трудно на снимки цялата им красота. От близо година използвам основно руж на Inglot
Опаковката е кръгла пластмасова с прозрачно капаче на винт.Възможността да се отвори сама е нулева.
Моят руж е номер 33 - розово с много лек и нежен златист блясък.Пигментацията за мен е отлична.Достатъчно е едно топване на четката, за да загреба количество за едната страна на лицето.Позволява напластяване и има естествен завършек.Ружът е фин и ситно пресован.При употребата на кабуки четка ружът се разпрашва много.Още като го тествах обаче консултантката в мола (беше супер любезна) и ползваше скосена четка за руж, с която се нанасяше безпроблемно.Естествено се сдобих с такава четка и почти няма разпрашване.
Скулите са мястото, където най-често имам леки обриви и поради тази причина чистя четките си за руж след всяко нанасяне.Слагам го, както върху ББ-крем/Фон дьо тен, така и на чисто лице без основа, когато кожата ми го позволява. Ползвала съм други ружове, които буквално при едно нанасяне и ми излизат ситни пъпчици.С ружа на Инглот нямам такива проблеми. Най-вероятно това се държи на съдържанието му (няма прабени и не се тества върху животни):
Така изглежда ружът разнесен по кожата:
Това е и ружът, който се задържа най-дълго на лицето ми. Не се налага сутринта да сложа количество като за клоун, за да не изчезне през деня.При запечатване с термална вода издържа до 6 часа, докато другите ми ружове изчезват максимум за 4 часа.Изборът от цветове беше достатъчно голям, но тъй като се старая лицето ми да бъде матирано, харесвам скулите си с лек блясък. :D
Цената на ружа е 22,50 лв за 2,5 гр.Не е ниска, но си заслужава.Този тип ружове са в самостоятелни опаковки и не се предлагат рефили.Ружовете в правоъгълна опаковка се предлагат като рефили и палитри. Така можете да си направите палитра от ружове по ваш избор.

Add your comment

  1. Хмм, не мога да се ориентирам много от снимките за цвета, но ако е розово-кафяво - ми харесва :) харесва ми и как стои, доста естествено прелят, а това е нещо, което търся ружовете :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оф, блогър напоследък наистина съсипва цветовете на снимките и се налага първо да ги качвам на друг хост и после в блога. Има съвсем лек кафеникав отенък.На първата снимка е много напластен, за да си проличи на снимката.

      Изтриване
  2. Lovely review (h)

    New Post Up: http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/11/ootd-plaid-dress-from-oasap.html

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотно изглежда този руж :)

    ОтговорИзтриване
  4. Изглежда ми точно като да е мой тип :) мерси, че сподели за него. Ще си го запиша и при възможност ще го чекна на живо. Поздрави-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Надявам се да ти хареса :) Или пък някой от другите цветове :)

      Изтриване
  5. Този сходен ли е по някакъв начин с Еспресо? Защото ми се струва, че си приличат като цветове, само дето този е блестящ.

    ОтговорИзтриване
  6. Т.е. е тотално различен цвят, който би ми отивал на лицето? :Р :Р :Р Със сигурност ще отида да го видя :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако имаш магазин наблизо мини и пробвай :D В Инглот поне може да се мажем на воля ...да тестваме де :D

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS