What are you looking for?
2013-11-19

Pinks Beauty Box Ноември 2013 - Спа релакс

Отново е ред на Pinks Beauty Box. Все повече наближава времето за двойната кутия и вече нямам търпение за нея.Темата на кутията за Ноември определена от Пинкс е "Спа релакс". Още при споменаването на думата "SPA" бях усмихната.Спа-процедурите са любимият ми начин на релакс, а при влизането ми в Спа-център обикновено се чувствам като дете в сладкарница.Но да не се отплесвам ето и кутията:

1.Този месец има засилено присъствие на нова марка, а именно Yves Rocher.Първият продукт беше подсказан. Елексирът на младостта Elexir 7.9 от Yves Rocher подходящ за нормална и смесена кожа - 15 ml.


2.Селекция между два продукта измиваща грижа за коса Yves Rocher Retropical 50ml или
Yves Rocher Botanical Scrub 30 ml. В моята кутия се оказа скрабът за за тяло.Помага за почистване и ексфолиране на кожата като я омекотява деликатно.


 3.Гланц за устни Sexy Pulp отново на Yves Rocher - 2.5 ml.Формула обогатена с витамин  Е, био масло от шеа и морски зърнастец.

4.Фон дьо тен Yves Rocher Couleurs Naturale - 6 ml (3 х 2 ml.).С формула обогатена с мляко от памук за постигане на естествен ефект "втора кожа" Включени в кутията цветове - Beige 200 и Rose 200.


5.Микро бластър Bomb Cosmetics е непозната за мен марка и макар че е блокче за вана, каквато аз нямам,  усещам че ще бъде употребено бързо бързо в банята.Най-вероятно ще си направя вана на крачетата.Моето е сърчице от колекцията Affection Collection <3

6.Шампоан LÓreal Professionnel Absolute Repair Cellular 20 ml (2 x 10ml)
7.Маска за коса LÓreal Professionnel Absolute Repair Cellular 30 ml (2 x 15ml)
Серията е предназначена за клетъчно възстановяване на изтощени коси.Възвръща жизнеността и здравината на косата.Действа в дълбочина и ревитализира повърхността.


8.Селекция отново между два продукта също на нова марка The Scottish Fine Soaps company. Крем за тяло Scottish Fine Soaps Boheme или Scottish Fine Soaps Au Lait.В моята кутия е първият - 5 ml.Плътен крем, който омекотява, хидратира и подхранва кожата на тялото.


 9.Bioten Skin Moisture CC крем - 4 ml. (2 x 2 ml.). Кремът прикрива несъвършенствата и хидратира кожата с помощта на специалния комплекс Hydronutrient 24H и 100% природен екстракт от дюля.



Бонус във всяка кутия е талон за 15% отстъпка в Inglot валиден до 15.11.2014 г. Талонът много ме зарадва, тъй като миналата седмица използвах предния и си спестих добра сума, но за покупките ми ще пиша скоро :))

В заключение нямаше "Спа" в кутията,освен блокчето за вана но съм доволна, поне според очакванията ми за дадените 15 лв.Естествено Пинкс могат и много повече.Всеки сам си преценява как да си даде парите и аз никой не убеждавам в правотата си. Виждам доста отрицателни отзиви и може да видите мнението ми в предходната кутия, за да не копирам почти едно и също - цък
Всеки, които има мнение може да сподели в коментарите :))

Add your comment

  1. Аз лично релаксирам от момента, в който я отказах :д Не ми допада и то съм разочарована за втори пореден път :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Щом не ти допада си правото си да я откажеш :) А след моя кошмарен ден кутията ми изглежда прилично и успя да ми подобри настроението :)

      Изтриване
    2. Нещо новичко винаги радва ;)

      Изтриване
    3. Повярвай ми след изследвания, пукнати вени и ад на работа, дори една кутия с мостри ме радва :)

      Изтриване
    4. Моят вещер, който редовно рови в кутията, се изказа- как къде е спа-то, ти къде спа, като я поръчва. Иска повече човека, ама и аз съм доволна. Кремчето за младост е супер просто!

      Изтриване
    5. Тъкмо ми свърши кремът и този го чаках с нетърпение, но утре ще го мацам :)

      Изтриване
  2. И аз съм от доволните :)
    Права си, че е доза удоволствие след тежък ден, а и лично аз не бих тръгнала да събирам мостри или да се моля за тях, така поне изпробвам различни продукти.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен това с "искането" на мостри ми е много неприятно.Мострите са и далеч по-хигиенични от тестерите по магазините и поне си ги пробвам у дома на спокойствие. :)
      След цялото недоволство от кутията вече се чудех аз ли не съм добре, да ми допада :-?

      Изтриване
  3. И аз мислех, че съм единствената вчера, на която допаднаха нещата или поне сред първите неразочаровани. Та ето, че има и други доволни, така че съм си наред :) Гланца е много хубав :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма как на всички да се угоди.Ще видим каква ще е двойната кутия :) Аз днес пробвах половината продукти, само за гланца забравих, а е толкова сладък :)

      Изтриване
  4. Наистина този месец беше доста разочароваща за разлика от предишната и не си заслужаваше парите. Да се надяваме че следващата ще е в пъти по добре.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS