What are you looking for?
2013-11-26

Четка за сенки Sigma P82 и сенки Sigma Fawn

Измина почти половин година, откакто ви показах тук какъв подарък получих от сътрудничеството си със Sigma. Исках да ползвам всичко максимално дълго време, за да се убедя в качеството на продуктите преди да пиша за тях.
Четката е P82 - Precision Round е подходяща за нанасяне на основния цвят сенки и/или база на клепача.Формата й е овална, а косъмчетата са много гъсти и меки.
С каквито и сенки да съм я ползвала не съм усетила "драскане" или друго неприятно усещане.
През тези почти шест месеца четката беше почиствана със спрея за четки, а също и "прана" с вода и шампоан и няма нито един паднал косъм.Формата й не се промени изобщо, а дръжката й е все така стабилна.
С две думи - обожавам я!Откакто я получих разбрах какво е качествена четка, спрямо останалите ми четки за грим на различни марки.Цената й не е за подценяване, но пък е инвестиция за дълъг период от време.Имах например четка за руж, която много си харесвах от Джъмбо, но дръжката й се разпадна за 4 месеца и  ако се налага да купувам нова на всеки 4 месеца, ще ми излезе доста по-скъпо от качествена такава.
Ако имате възможност и ползвате често четки за грим заложете на качествени, от която марка предпочитате.
Сенките са единични с името Fawn и както подсказва името са в бляскав светлобежов цвят.От блясъкът изглеждат почти златисти.Цветът се оказа подходящ за моя грим за три сезона.Лятото изглеждаха много добре с тен, есента - подхождаха на златистите листа, а сега зимата на идващите празници.
Лесни за нанасяне и буквално се мажат като масло по клепача, без да се разпрашват. Подхождат си в доста комбинации и са лесни за преливане.
Откъм издържливост също нямам забележки, тъй като винаги нося база за сенки.
Ето и едно гримче, сътворено с четката и сенките Fawn + UD Darkhorse:
Избрах да публикувам сега поста, тъй като на 28 и 29 ноември от 12 am до 11,59 pm CST (При нас се пада с 6/7 часа по-рано) с използване на код BF2013 доставката от сайта на Сигма ще е безплатна към всички държави, включително България.Аз съм се подготвила да си поръчам прочутата четка за фон дьо тен Flat Kabuki - F80
Поръчките, които надвишават 15 евро (себестойността им в лева), отиват на митница и трябва да се плати ДДС върху сумата. 

Add your comment

  1. Не знаех това за безплатната доставка! Не съм поръчвала досега, хич не ми се занимава да ходя по митници! Доставката обаче излиза доста и си струва да се възползва човек!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен не ми се занимава и се надявам да ми се размине само с една четка :)

      Изтриване
  2. Здравейте, може ли да изпишете линка на сайта на Сигма, за да се възползвам .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Това е сайта: http://www.sigmabeauty.com/?Click=398656
      Банерът отстрани напомня също води към него :)

      Изтриване
  3. Имам Fawn от палитрата Resort и ми изглежда малко различен нюанс - но предполагам е от осветлението. Иначе сенките им са с чудесно качество, супер мекички :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И сега ме замисли за тази безплатна доставка - харесала съм едни сенки, дано да няма минимум на поръчката за безплатна доставка...

      Изтриване
    2. Гледах ревюто ти на палитрата и цветът е същия.Явно е от светлината, а и блогър напоследък нещо променя снимките...
      Не са писали да има минимален праг на поръчката и се надявам да няма :)

      Изтриване
    3. Има отметка в Google Plus за това да ти оптимизира снимките - махни я, и няма да ги променя. И мерси, сигурно ще се възползвам :)

      Изтриване
    4. За това не се бях сетила.Благодаря! :)

      Изтриване
  4. И четката, и сянката изглеждат страхотно!
    А за това, че си струва да се инвестира в качествени четки, си напълно права :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Много благодаря, че сподели за безплатната доставка! Най-вероятно ще се възползвам. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма защо! Все пак ще си отварям очите, да не се обърка нещо :)

      Изтриване
  6. И аз уж съм в сътрудничество с тях и ми писаха, че ще ми изпратят подарък, но не го направиха. Писах им втори път, защото си помислих, че съм объркала нещо и те отново потвърдиха, че ще ми изпратят подарък. Досега - нищо! Но иначе банерите им блога ми си стоят, защото харесвам марката. Не разбирам обаче защо два пъти ме лъжат... Публикацията ти е супер! Затвърждавам си мнението за продуктите им за пореден път :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О, това е много неприятно от тяхна страна!Аз потвърдих адрес на 08.07 и на 18.07 нещата пристигнаха.Доколкото видях и Зара е получила подарък.Да не би да не си получила разписката от пощата?
      Четката наистина много ми хареса, щом си поръчах две други, а не обичам да давам много пари за четки.
      Представям си ти какви чудеса ще направиш с тях :)

      Изтриване
    2. 22 октомври след като потвърдих за втори път адреса си... Това е отговорът:
      Hi,

      Thank you for your confirmation. I will have your gift sent shortly! Please let me know if you have any additional questions.

      Best Regards,

      А първото ми потвърждение е било поне месец преди това, но явно не са обърнали внимание, че съм потвърдила. Дори и след второто все още си чакам :D Може би изпращат избирателно, не знам...

      Изтриване
    3. Иначе имам тяхната F40 и много си я харесвам :)

      Изтриване
  7. Снеките изглеждат супер :) Аз си поръчах 2 бр и ще са ми първите. Като видях твоята и вече нямам тъпение да ги видя на живо и пробвам :D Определено ще си купя още няколко цвята...и още няколко четки :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Заради твоя пост толкова исках да поръчам кабукито F80 :d Надявам се сенките да ти харесат, особено с тези красиви гримове, които правиш :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS