What are you looking for?
2013-12-26

Balea крем-олио за тяло с масло от гроздови семена и шам-фъстък и Крем за крака с 10% уреа

Продължавам да досаждам с грижата за кожата през зимата.Днес реших да съчетая публикацията на два продукта на Balea.Единият е от лимитирана серия, а другият е от постоянните продукти на марката.
Започвам с крем-олиото за тяло с масло от гроздови семена и шам-фъстък от лимитираната зимна серия.Той съдържа 40% подхранващи масла, витамин Е и алантоин.
Опаковката е стандартната туба, в която не се налага да бъркам с ръце.Консистенцията е течно-кремообразна.Имам силен и сладникав аромат, който е много дълготраен.Случва се дори да ми ароматизира дрехите.
Попива за 1-2 минути и оставя кожата много мека и подхранена.Определено се превърна в един от любимите ми лосиони тази зима, когато искам нещо много подхранващо.Според мен освен за нормална е подходящ и за суха кожа.Цена 4,55лв за 200 мл. продукт.
Другият продукт, който взех е Balea крем за крака с 10% уреа.Предназначен да подхранва, омекотява и облекчава неприятното напрежение.Отново в туба.Има лек "медицински" аромат и липсва парфюмната сладникавост, но въпреки това мирисът не е лош или неприятен. Консистенцията е много гъста, но се разнася лесно.
Основното, което ме дразни в кремовете за крака е мазния филм и това, че голяма част от тях не попиват добре.Обикновено си слагам крем вечер преди лягане и сутрин щом стана краката ми са още "мазни"и се пързалям.Е този крем не е такъв.Кремът попива бързо, но оставя лек немазен филм върху крака.На сутринта краката ми са още мекични, но не се плъзгам по паркета като състезателка по фигурно пързаляне.Не усещам да намаля напрежението в краката, но за тази цел си правя вана на крачетата.Ползвах го също през лятото и се справяше много добре с изтормозената от слънце, пясък и морска вода кожа.
Поради съдържанието на урея е подходящ и за много суха кожа.Цена 2,99лв за 100 мл. продукт от дрогерии ДМ.

Add your comment

  1. Това кремче за крака още от миналата зима ми се превърна в любимец.Сложи в джоба така рекламирания на Шол за сухи пети. Оттогава го поддържам постоянно в арсенала си.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS