What are you looking for?
2013-12-01

Blogоversary Giveaway!



Започва най-празничният месец в годината.Аз естествено искам първият пост да носи празнично настроение.А какво по-хубаво от подаръци! 
На 11.01.2014 блогът ще стане на 1 година.Честно казано изобщо не вярвах, че ще имам желание да се занимавам с това повече от месец.Направих блога да споделям информация и основно за собствено удоволствие. Тъй като си знам и писателските заложби не очаквах да ме чете някой освен мен самата, а да не говорим за последователи и коментиращи.Блогът стана важна част от живота ми, колкото и смешно да звучи за някои и едно от нещата, които ми носи огромно удоволствие.Всеки коментар, всеки читател, които виждам в блога ме карат да се усмихвам широко, дори след най-ужасния ден.
И тъй като се отплеснах отново в приказки искам всъщност да кажа, че съм много Благодарна на всички, които четете Beautiful Sin!Надявам се тук всеки да намира по нещо за себе си и да се чувства приятно :))


Относно подаръците, които ще бъдат два.Първият подарък е за последователите на Beatiful Sin в GFC, а вторият за тези, които харесват само Фейбук страницата.
Засега ще запазя подаръците в тайна, а на снимката можете да видите част от два от продуктите в първия.За единия продукт, който ми е много любим, съм писала в блога и не се предлага в България, а за другия ви намекнах наскоро във Фейсбук страницата на блога. 

1.Условията за участие за блог-подаръка са следните:
    1.Да сте последовател на блога в GFC(или Bloglovin) и Facebook
  2.Да оставите коментар в блога какво харесвате/не харесвате/критики/предложение/идеи/всичко, което искате да споделите
      + потребителското име, с което ме следвате във Fb
      + e-mail, с който ще се свържа с победителя.
Подаръкът е следният:

2.Условията за участие за фейбук-подаръка са следните:
Последователите само във фейсбук, които нямат bloglovin/google-профил, могат да участват за втората по-малка награда, като коментират и споделят публикацията за giveaway-a качена във Фейбук.
Подаръкът е следният:

*Срокът за участие е до края на 11.01.2014 - Решиш, че щом блогът става на 1 година, цифрата едно е важна и имате 1 месец и 11 дни да се включите!Няма нужда да пишете по няколко коментара, всеки участва по веднъж. :)
*На 12.01.2014 ще изтегля победителите и ще ги зарадвам следпразнично!На победителя от блога ще пратя е-мейл, на който трявбва да отговори в 3-дневен срок.На победителя от Фейбук ще пратя съобщение, на което също трябва да отговори в 3-дневен срок..В противен случай ще избера други. 
*Giveaway-ят е отворен само за България.

Успех на всички :))

Add your comment

  1. Един от най-любимите ми блогове! ♥ ♥ ♥
    Честита година! Желая ти още много и все така да пишеш - весела, позитивна, усмихната!
    Последовател съм ти и по двата начина, все с това име :-)
    Мейлът ми е: acupofteiated(a)gmail.com като заместиш (a) с @
    Не знам каква препоръка да ти дам, защото много харесвам блога - чета го от преди да имам свой - преглеждах пуснатите линкове в бг-мамма или чрез подписа ти там. Тогава не се интересувах от блогове като цяло и дори не знаех, че има начин да се следят новите публикации без да влизаш в сайта всеки ден :-)
    Сега, когато следя повече от 200 блога, продължавам да се радвам на всеки твой пост!
    Успех ти желая!

    ОтговорИзтриване
  2. Честито,мила! Пожелавам ти още много години блогване и още 100*100 публикации. Харесвам това,че блога ти е изчистен, а мисля,че отскоро и снимките ти са по-добри. Лично обожавам да чета,както типичните ревюта, така и някакви тагове, за а мога да разбера повече за човека,който стои за блога :)
    Целувки,С.
    Fb - Svetla Mihailova mail-svetlami1@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  3. Честита първа годинка! Пожелавам ти още много такива рожденни дни и блогът ти винаги да ти носи тази радост за която пишеш и все повече читатели!

    ОтговорИзтриване
  4. Честита годинка!Пожелавам ти скоро да не спираш да се занимаваш с това! :)
    Харесвам блога ти,защото има добър изчистен дизайн,снимките са добри,публикациите са интересни. :)
    За критика-нищо не мога да кажа,не се сещам за нещо,което не ми харесва.
    Във фейсбук те следвам от страничката на блога "Beauty & Fantasy"
    E-mail cosmetics.rumi@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  5. Честита годинка на този прекрасен блог!!Май няма публикация която да не съм чела и всичко ми харесва.Бих искала да споделиш нещо за бърз растеж на косата,за ноктите,продукт или друго, против чупливост.Следя те във фейсбук и gogle с профил Charovnica Sladka. E-mail: charovnica31@abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Точно си мислех скоро да покажа грижата за ноктите ми :)

      Изтриване
  6. Привет и от един нов последовател :)

    Разгледах публикациите по теми, които ме интересуват - харесва ми, че няма излишни дантели и украси - уморяват ме и се отказвам да чета, ако се започне с времето и т.н. Харесва ми, чепубликациите са по съществото на темата и са подчертани основните моменти - набиват с на очи в текста . Харесва ми, че има снимки с и без светкавица, бих добавила препоръка ако сянката е wet & dry - да се покаже и в двата варианта.

    Успех!

    Във ФБ съм Boryana Nikolova-Popova, мейл divna (a) abv.bg изписвам го така - да не излиза в търсачките :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!Радвам, че блогът ти допада, особено като вижда грим творенията ти в бг-мама. А препоръката е много добра, изобщо не съм се сещала за показване на тези два варианта :)

      Изтриване
  7. Всичко в блога е уникално, нямам никакви забележки! Тук намерих много полезна информация, а и много ми харесва как е оформен визуално. Моето предложение към теб е да има по-често игри с награди за феновете. Много успехи и весели празници!
    email: antonia.shopowa@gmail.com
    facebook: my.lucky.star8

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Относно игрите с награди, колкото и голямо желание да имам, зависи от финансовата част. Подаръците ги купувам с лични средства :)

      Изтриване
  8. Честита годинка. Както може би знаеш, следя и фейсбук профила ти и GFC отдавна :)

    Лично на мен блогът ти ми харесва. Искаше ми се дизайна на страницата да е малко по-цветен. Но иначе като разположение е доста добре и лесно се намира всичко. Ще ми се и аз един ден да имам толкова последователи :) Нямам критики, имам въпрос - какво означава името на блога ти и откъде дойде идеята? :)

    Мейл: topsi91@abv.bg
    Блог: http://bbrillliantt.blogspot.com
    Фейсбук: https://www.facebook.com/bbrilllianttmakeup

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси.Дизайнът ми е трудно да го променям, заради шаблона, който ползвам, но пък скоро може да ми дойде друга муза.
      Beautiful Sin = Красив грях.Идеята за името е супер случайна и сложна :-) Имената, които исках в началото бяха заети, а държах да е нещо красиво (beautiful). Sin (грях) е една от любимите ми думи на английски.Отделно красотата е седмият смъртен грях (нищо, че аз изобщо не съм религиозна)...и така се получи нещо нестандартно, което ми хареса. Обърках ли ви съвсем... :d

      Изтриване
    2. Напротив. Супер интересно ми беше какво точно си имала в предвид, то общо взето с повечето имена на блогове се чудя именно откъде е хрумнала идеята, как, защо. Малко любопитка си падам явно :)

      Изтриване
  9. Здавей и честита годинка на блога :) От скоро те следя,но на един дъх ти изчетох мненията-харесва ми това,че пишеш за най-разнообразна козметика,както в бюджетен план,така и откъм видове,също така и че редовно пишеш в блога си:) Може би бих искала да виждам повече грим публикации или Ootd:)

    последвах те във фейсбук с името: Plamena Nikolaeva
    мейл:devil_ass@mail.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря.Грим публикации скоро, а OOTD не знам, доколко ще са интересни с неизвестни марки дрехи :)

      Изтриване
  10. Честита годишнина! Блогът ти е страхотен, продължавай в същия дух!
    Последвах те във фейсбук: Violina Bambekova
    Мейл: danaq@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  11. Честита годишнина и от мен! С удоволствие следя блога ти какво във FB така и в GFC ;-)
    Определено не смятам, че имам критики, мога само хубави неща да кажа, така че .. да - УСПЕХ!

    mannierox@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  12. Честита година на блога! Следя те от доста време и с риск да прозвуча банално ще кажа,че наистина много харесвам твоя блог! Публикациите ти винаги са много добре написани и подробни .Пишеш за леснодостъпни и популярни продукти :)
    Следвам те във фб : Ваня Чапкънова
    email: vania1998@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  13. Честита годинка! Пожелавам ти още много години и много читатели. Когато човек прави нещо от сърце, то си личи. Аз като обожателка на червила си поръчвам много такива статии. :)

    yonivalya@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  14. Честита годишнина и все така смело и позитивно напред! Открих блога ти покрай един гри-конкурс, в който участвахме и двете :) Впоследствие започнах да го следя, беше ми във фаворитите на десктопа. Не умея да критикувам, а и не смятам, че съм човека, който трябва да го прави. Новата визия на блога ти ми харесва определено. Съдържанието ми харесва достатъчно, за да нямам критики. Пишеш за всичко, което ми е интересно и точно заради това редовно го преглеждам :) Успех!

    Във ФБ съм Verji Gancheva
    twiny@mail.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!Не мога да се сдържа да ти кажа, че си страхотен гримьор! :)

      Изтриване
  15. Честита годишнина!Следя те и тук и във фейсбук и тук и ми е интересно да чета публикациите ти.Блога ти е страхотен и ще продължавам да го чета.ФБ профила ми е Silviya Echelon,sisi_2007@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  16. Радвам се на блога ти още от моментите, когато имаше едва две публикации ;) Знам, че напълно откровено споделяш мнението си и нямам критики към самите публикации. Немалко пъти съм си купувала продукт препоръчан от теб и не съм се разочаровала. Редовна си със публикациите и ми допада много израстването ти за една година, като блогър. Пожелавам и само успехи във ръководенето на този 'красив грях' ;))
    Имейлът ми е : mari27eti@gmail.com
    Мисля, че останалите кординати ги знаеш ;)
    murfeishu.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!Много си мила и се радвам, че си останала доволна от това, което съм споделила :)

      Изтриване
  17. Честита годишнина! Пожелавам ти да имаш още много поводи за празнуване:) Чета блога ти с интерес и ми харесва разнообразието в него, както и че пишеш и за бюджетна козметика. Пожелавам ти само успехи и весели празници!:)
    FB- Mariq Angelova
    email- mimmi_angelova@mail.bg

    ОтговорИзтриване
  18. Честита годинка! Пожелавам ти още много, много читатели. Всяка една публикация ми харесва. Но бих се зарадвала на повече грим публикации.
    Facebook : Vili Vuldjeva
    e-mail : vili_angel4eto@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  19. Честита годинка на блога. Знам, че това е момент в който се чувстваш сякаш ти имаш рожден ден. Много е хубаво, че си достигнала до толкова читатели и толкова хора те харесват и следят блога. Мога да кажа, че блогът ти изглежда страхотно - изчистен и стилен дизайн, правилен правопис, интересни публикации. Продължавай в същия дух ! Аз съм последовател и в GFC и във фейсбук отдавна - в GFC те следя като M. , а във Фейсбук като Monikd Todorova. email: tm90034@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  20. Честито! Супер е, че си продължила начинанието си цяла година:))
    Пожелавам ти още много успехи!
    Единственото,което ми липсва е още нещо мъничко в дизайна, но знам, че това е много лично, в крайна сметка трябва да ти харесва на теб :)
    Профилът ми в Гугъл е Ивана Николова, кактои във Фейсбук
    izzity@mail.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ще се радвам да споделиш какво ти липсва в дизайна на блога :)

      Изтриване
  21. Е, малко е рано да ти честитя годинката, но определено ти адмирирам за прекрасния блог! Единствения недостатък който някога съм забелязвала, беше предишният тъмен темплейт. Сегашният много ми харесва! Аз съм си малко сантиментална по природа и ти за мен винаги ще си останеш първият ми последовател (f) Желая ти още много приятни мигове прекарани в блогване, много активни последователи и много парички за купуване на нови и нови красоти! Весели празници!

    Във фейсбук те следвам от профила на страницата, а мейла ми е cosmeticboxblog@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  22. Честита първа годинка на блога! :) Харесвам блога ти и не бих казала, че има нещо, което да не ми допада. (о) Иначе обичам да чета публикации за празни опаковки и нови придобивки.
    Следя те освен тук и във фейсбук. Потребителското ми име там е също Богиня Върбанова, а мейл-ът ми е boginq.todorova@abv.bg (k)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси! Само нови продукти да има, с празните е лесно! :-)

      Изтриване
  23. Честита 1-ва годинка:) Пожелавам ти още много последователи,читатели и време изпълнено с желание да се занимаваш с блога си :)
    facebook: Renka Gancheva
    reni199@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  24. Честита първа годишнина на блога! Желая ти много вдъхновения и верни читатели! :-)
    В блога ти харесвам изчистения семпъл дизайн, лесен за четене и не натоварва окото. Публикациите за гримове (ревюта и самите гримове) са ми най-любими!
    В GFC съм под името Elitsa Ellie, а във фейсбук- Елица Звездова :-)
    fairylandofellie@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  25. Честита година на прекрасният ти блог! Пожелавам ти много вдъхновения и да ни радваш с още много позитивни и полезни публикации! (k) (k) Лично пък на теб ,една прекрасна и вълшебна Коледа и успешна Нова Година!! :)

    GFC: Галена Г.
    Facebook: Галена Гочева
    е-мейл: galenaxx@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  26. Честита годишнина! Декември май е месецът, вдъхновяващ блогърите.
    Голям фен съм на изчистения ти дизайн! Чета те с огромно удоволствие всеки път!

    GFC: Teti
    Facebook: Tanya Tonéva Iléva
    Email: ronrinesu@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  27. Честита годишнина на блога, Веси! :) Аз твоя блог много го харесвам, независимо какъв дизайн си избрала, но адски много се радвам, че сложи снимка отстрани, за да можем да знаем кой стои зад блога. Бих искала да виждам FOTD постове. Сигурна съм, че с новия апарат ще стават чудесни снимки. :)
    Пожелавам ти още много последователи, много вдъхновение и още много прекрасни публикации! :))
    mail: ice_magi@mail.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, Маги.Снимката много си притеснявах дали да я сложа, но се престраших. :-)

      Изтриване
  28. Честита първа годинка!Аз лично мисля,че може да правиш повече makeup tutorial-и, добре ти се получават :)
    Facebook:Joanna Harris
    e-mail: ioanna_909@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  29. Здравей и Честита първа годинка ! Макар и да влизам по-рядко, за мен е удоволствие да чета твоя блог, винаги е забавно и интересно . Харесвам блога ти, защото пишеш красиво, увлекателно, разнообразно и за продукти, която всяка от нас може да си позволи. Винаги успявам да науча по нещо новичко от теб . :)


    GFC: Simona Ivanova
    Facebook: Симона Иванова
    Email: sisi_ivana14@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  30. Честита годишнина! Следя блога в Блоговин и Фейсбук. Харесвам публикациите за нови придобивки и ревютата, въпреки унищожителният им понякога ефект върху портфейла ми. :) Нямам препоръки, смятам че всеки трябва да си организира "личното" пространство по свой вкус. Успех желая
    Ani Yordanova, email: ani2201@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  31. Ех, тоз Bloglovin...има и други начини за следване на блогове.. Честита годинка все пак :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Отворена съм към всякакви предложени удобни джаджи за следене на блогове :)

      Изтриване
  32. Честита годинка на блога! Искам да ти кажа едно голямо благодаря, защото ако не беше споделила блогът ми в твоята страница, той едва ли щеше да има такава СКРОМНА, но все пак популярност.
    Харесва ми всичко, което пишеш, защото е изчерпателно, а продуктите са достъпни. Продължавай все така! :)

    Във фейсбук съм: Ивелина Павлова
    e-mail: iveto_921991@abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!Блогът ти е чудесен и ще набира все по-голяма популярност :)

      Изтриване
  33. Честита година блогване, "бебето" ти е много готино :)))
    Пожелавам ти още много успешни години и верни читатели!
    Във фейсбук съм Ивана Николова, следя те и в Блогловин.
    ivana.nikolova.9(AT)gmail.com

    ОтговорИзтриване
  34. Честита Година!
    Открих наскоро блога ти, но стана всеки ден посещаван от мен :)
    Бих искала да видя и повече снимки с готов грим (особено този за очи)
    Харесват ми коментарите и мнението ти за продуктите, това че си опоменала и цена и откъде си се сдобила с продукта.
    Успех и за напред! (f)
    ФБ Pavlina Venkova , email: pvenkova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  35. Здравей и Честита нова година :) харесвам блога ти и изключително много се радвам ,че има и български блогове, който мога да следя с голям интерес и , които могат да се сравняват с чуждестранните :) затова през новата години ти пожелавам много успехи и още много рождени дни за твоя блог :)
    Facebook Михаела Михайлова
    e-mail mi6iiii@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  36. Честита годинка!!!
    Добре, че пусна пост и във ФБ, че съм попуснала този.
    Пожелавам ти много успехи и приятни емоции с блога!!!

    Набързо какво харесвам и какво не:
    Харесвам публикациите и темите, винаги ми е интересно да прочета какво си писала, защото ползваме доста еднакви продукти. Постовете ти и блога са доста добре оформени и лесни за четене и снимките са добре направени - без тъмни сенки и тн.
    Какво не ми хаерсва, или по скоро препоръка - да смениш синьо-сивия фон на блога с нещо по-живо, защото така (лично на мен) ми изглежда твърде скучно и неатрактивно.. напомня ми дизайна на старите уиндоуси..
    Предполагам че искаш да изглежда изчистено, но просто наблегни на други цветове.

    п.с Наградите са чудесни, поздравления за труда и старанието!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Теди, благодаря за искрения коментар! Работата с готово шаблон с леки мои корекции доста усложнява промяната му и щом имам нужното време ще се постарая още повече :)

      Изтриване
  37. Блогът ти е прекрасен, чета го с голям интерес! Харесват ми снимките ти, както и това, че винаги казваш искреното си мнение! (h)
    Bu Georgiewa
    marti055@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  38. Честита година! Хубаво е, че споделяте вашите идеи и вашите продукти и по този начин помагате малко или много в избора на останалите за собствената им визия. :) Искам да ви пожелая много успехи в това, което правите,нова година-нов късмет все пак, продължавайте все така да ни радвате и да споделяте : ]] ! Много харесах балсама, поръчан от Щатите :d и ще се радвам да го изпробвам, туковиш бъда избраната. ^^ :) :P И продуктите от подаръка много ми допаднаха има и гривнички за късмет :))))
    Facebook: Maria Enevska
    e-mail: mimi_enevska (a) abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря! Надявам се подаръците да ви допаднат и стискам палци на всеки! :)

      Изтриване
  39. Честита годинка! Желая ти все повече и повече последователи имногобтойни рождени дни! cheer
    Блогът ти ми е много интересен! Харесва ми самият стил, по който правиш всеки пост. Снимките също ти се получават отлично! :)
    Facebook - Ирена Николова ; email: irena_nikolova92@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  40. Честита първа годинака (f) Пожелавам ти много успехи и още много последователи,които да четат с интерес,това което пишеш :) Аз лично харесвам абсолютно всичко,чета публикациите с голям интерес и нямам никакви критики :) Следвам те както тук,така и във фейсбук страницата ти :)
    GFC: danetka86
    Facebook: Donka Eneva
    Email: docka_86@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  41. Нели Иванджикова2 януари 2014 г. в 23:18

    Честита годинка (cheer) ,желая ти от сърце още многобройни интересни теми и безброй верни читатели и фенове,за всичко те подкрепям и всичко ми харесва много,успех огромен ти пожелавам от сърце,всичко е прекрасно :)

    ОтговорИзтриване
  42. Нели Иванджикова2 януари 2014 г. в 23:19

    Емейла ми е nelka_iv@mail.bg Пожелавам си успех за прекрасната награда,която си подготвила,невероятна е :)

    ОтговорИзтриване
  43. Прекрасен блог, продължавай напред!
    Фб профил Neli Nelina
    имейл neneli@dir.bg

    ОтговорИзтриване
  44. Честита първа годинка! Пожелавам още много хубави поводи за усмивки и радост!
    Фб профил Zenka Dyulgjarova
    имейл z_v_d@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  45. Честита годинка на прекрасният блог,който водиш. И за мен той е един от любимите ми :)
    Продължавай да ни радваш с още много полезни публикации още многоооо годинки :)
    Майла ми е kapinarova@gmail.com
    Поздрави Галина (k)

    ОтговорИзтриване
  46. Честита годишнина! Сега се запознах с блога и за мен е приятно оформен и много полезен. Продължавайте смело напред и успехи!
    https://www.facebook.com/dungarowa
    dungarowa@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  47. Честита една годинка на блога няма какво да добавя справяш се страхотно с задачата оформен е и полезен мога само да ти пожелая успехи и повече читатели..https://www.facebook.com/mi6letoo

    ОтговорИзтриване
  48. Здравей!
    Честита една година на прекрасния блог! От скоро започнах да го следя, а вече съм и последовател в GFC и ФБ. Харесва ми това, че в блога намират място и много от достъпните марки на българския пазар, липсва прекалената напудреност и помпозност, които ме карат понякога да се чувствам като абсолютен лаик (не, че съм специалист, ама поне се гримирам..или правя опити:) Та така...когато имам време ще изчета всичко-а дотогава, на час по лъжичка(пост). Много успехи, верни последователи и много козметични придобивки, които да бъдат обект на по-нататъшни публикации. В GCF и FB съм Rumjana Marinova rumi26@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  49. Честита годинка! ^^ Пожелавам ти блогът винаги да ти носи щастие, повече читатели и още много интересни теми ! Всичко е страхотно и нямам критики. (f) Много успехи, желая.
    Facebook: Мария Пламенова
    E-mail: mim4i1992@abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Излиза като Благо Дишков, защото сме си синхронизирали профилите с моят приятел :)

      Изтриване
  50. Честита първа годинка на блога ти! Пожелавам ти винаги с кеф и желание да си го водиш (f)
    Харесва ми начинът ти на изразяване и начинът, по който описваш продуктите. Усещането е че все едно седиш срещу мен и си говорим :)
    Във фейсбук те следя по името Trayana Nikolova, a мейла ми е iori_in_pink@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  51. Честита годинка! Прекрасен блог,следя го редовно ! Критики няма , има само полезна информация ,която откривам тук. Много ми допада това,че си сложила снимката си ,така знаем кой пише тези страхотни публикации, Друго ,което харесвам , е че след описанието на продукта ,винаги споменаваш и цената му .Пожелавам ти много успехи ,много последователи и много нови козметични придобивки :)
    facebook : Milena Brymbarova
    e-mail: stoicova_84@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  52. Здравей и честита една годинка ^_^ Пожелавам ти още много такива и много последователи :)
    Нямам определени препоръки, харесват ми ревютата които правиш и ползвам някои от продуктите :)
    Facebook: Илияна Стойкова
    e-mail: iliyana_stoykova@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  53. Здравей, харесвам блога ти, защото:
    Нека първо започна от това, което се вижда първоначално - оформлението на блога - първият път, когато отворих блога ти ми хареса цялостната визия на блога - изглежда хем сладурски и момичешки, хем "елегантен", това, че има снимка отстрани и информация за теб, че всичко е изчистено и подредено. Харесват ми снежинките, цветовете и това, че самата подредба на статиите не е една под друга и трябва да скролвам хиляда пъти, както обикновено са повечето блогове, ами са отделени в малки, сладки и стегнати правоъгълничета на всяка страничка. Харесва ми също най-вече това, че пишеш за среден клас продукти, какъвто пазарувам и аз и всяка статия ми е интересна, понеже продуктът ми познат и мога веднага да отида да си го купя. Също и това, че прилагаш по няколко снимки към постовете с доста добро качество. Критики и идеи и момента не се сещам.. продължавай в същия дух! Лека и успешна вечер. Фейсбук: Elitsa Dimitrova e-mail: elicad@abv.bg

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Забравих да добавя и, че името на блога също е измислено доста добре, звучи seductive :)

      Изтриване
  54. Честита една годинка! От скоро открих блогът ти, но много ми харесва. Ревютата ти са много изчерпателни и винаги ми е полезно да ги чета :)) Пожелавам ти още много години успешно блогване ;]

    FB: Ivelina Iordanova
    email: i_iordanova_@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  55. Честита годинка! Харесвам блога ти,защото пишеш редовно и то за достъпни продукти.Успех за напред и продължавай да пишеш все така увлекателно (f)
    Facebook : Валя Петканска
    e-mail : val4eto_27

    ОтговорИзтриване
  56. Честита годишнина на блога ! Харесват ми всички публикации, имам още някои, които не съм чела и ще се разровя сега , иначе темите и насочеността на блога ме радват ! Пожелавам ти творчески дух и все такава отдаденост през следващата година !
    Facebook profil : Simona Nikolaeva Popova
    e-mail v google+ : simonapopova999@gmail.com
    e-mail v abv : simonapopova9@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  57. 4естита ,годишнина на блога ! От както разбрах за вашия блог го посещавам ежедневно.Пожелавам ви много клиенти . Успехи и много нови продукти .4естит ви празник .
    Facebook profil Светла Ахпазова
    e-mail -dalaveras@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  58. Честита годинка.

    Лично на мен блогът ти ми харесва. Искаше ми се дизайна на страницата да е малко по-цветен (k)

    Мейл: g.nikolova._@abv.bg , gnikollowa@gmail.com
    Блог: http://myworldandme18.blogspot.com/
    Фейсбук: Gergana Nikolova

    ОтговорИзтриване
  59. Честита 1ва годинка! С пожелание за още много красиви творчески вдъхновения! Благодаря за обективните коментари и съвети :) Много помагат при избора ми на козметика!
    Facebook: Dessislava Cherneva
    Email: tikvi4kata84@gmail.com
    http://www.bloglovin.com/dessislavacherneva

    ОтговорИзтриване
  60. Чудесни награди. Честит рожден ден на блогчето ти. Харесвам непринуденият ти стил на писане.
    Участвам с onejnost(a)gmail.com ( както Teia е писала). Фейсбук профил Elis Dimitrov

    ОтговорИзтриване
  61. Да се включа и аз, в последните минути :)
    Честита първа годинка!
    Блогът ти е един от любимите ми, харесва ми и начинът ти на писане, и оформлението на блога, и публикациите!
    Email:le8soleil@gmail.com
    Facebook: Le Soleil

    ОтговорИзтриване
  62. Да ти е честита първата годинка. Желая ти още много години на пред :*
    Email: tcveti_55@abv.bg
    Facebook: Цвети Иванова

    ОтговорИзтриване
  63. Честита годинка, Веси.

    Следя редовно блога, харесва ми как пишеш, ревютата са полезни, снимките хубави, а ти си сладка, повече не му трябва на човек :) Понякога шрифта ми идва дребен, на коментарите например, но това не е болка за умиране. Продължавай все така.

    Във фейсбук съм Krasimira Petrova, имейл: xtreme__@abv.bg

    ОтговорИзтриване
  64. Честит рожден ден на блога, и моята племенница има днес:) А относно самия блог, няма нещо, което да не ми допада в него, пишеш увлекателно и си изчерпателна. Само малко ми забива и май е заради снега, които вали в блога ти, или заради моя компютър, хаха
    facebook: Antonova Antoaneta
    email: antonova.antoaneta@gmail.com

    ОтговорИзтриване
  65. Огромно БЛАГОДАРЯ на всички, които се включиха! Успех! (k)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS