What are you looking for?
2013-12-19

Коледни маникюри с China Glaze Ruby Pumps 182 + Bourjois Vampire vanity 32

Отново лакова публикация, но този път с обещания Коледен маникюр.Лакът отново е China Glaze, само че този път е Ruby Pumps 182.Купих този цвят в края на лятото и го сложих още тогава, но първата идея, която изплува в главата ми беше "Коледаааа". Още тогава реших, че това ще е моят лак за Коледните празници.Прекрасно ярко червено със светло червен глитър.
За пълно покритие ми бяха нужни два пласта.Изсъхва за около 20 минути също както China Glaze Lubu Heels.При мен издържа  максимум 3 дни и то с хубав топ.Този лак буквално попива топ-лака и изглежда сякаш нямам топ. 
Ruby Pumps се оказа най-трудният за снимане лак, който съм ползвала.Пробвах на всякаква светлина и фото-режими, за да уловя реалния вид на лака.Ето и снимките на новите ми къси нокти:
На живо е в пъти по-красив и е подходящ за всяко време, не само за Коледа.За "леден" акцент съм сложила на безименния пръст Golden Rose Jolly Jewels 102. Надявам се да ви допада :))

Вторият вариант е отново с CG Ruby Pumps, само че с силиконовия топ-лак от новата колекция на Bourjois, който ви показах в декемврийските си покупки.Лакът е Bourjois 1 Seconde Vernis & nail enamel Top-coat Vampire vanity 32 и може да се ползва освен като топ и самостоятелно.Ефектът на златни късчета е страхотен!
Топ-лакът наистина изсъхва за 4-5 минути и съхранява основата доста добре.Предлага се в сребристо, освен златно и цената е 6,98лв.
Не забравяйте да се включите в томболата за подаръците, които раздавам по повод годинката на блога - тук

Add your comment

  1. Много красива комбинация с лака на Bourjois! (f)

    ОтговорИзтриване
  2. Къде мога да купя China Glaze Sparkle On?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Попитайте във фейсбук страницата на марката за България:
      https://m.facebook.com/pages/category/Health-Beauty/CHINA-GLAZE-%D0%91%D0%AA%D0%9B%D0%93%D0%90%D0%A0%D0%98%D0%AF-209130689160811/?locale2=bg_BG

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS