What are you looking for?
2013-12-21

Декемврийски покупки / December Haul

Този месец явно Коледният дух ми повлия и в шопинга.Това са скромните ми покупки от началото на Декември досега и някои вече съм ги започнала.Определено промоциите ме привличат и не мога да се спра :) 

1.Garnier Ultra Doux 5 plants шампоан за нормална коса без жизненост - 2,99лв.Прочетох добри отзиви за тази серия шампоани и реших да ги пробвам.
2.Balea Diamanten traun душ-гел - 2,85лв. Душ-геловете и лосионите на Балеа са едни от любимите ми и този има сттахотен аромат и пяна.
3.Garnier Micellar Cleansing Watel почистваща мицеларна вода - 6.99 лв промоционална цена (стандартна 8,60). Бумът на мицеларните води не подмина и Гарние.Те са следващите, които пускат на пазара дрогериен клас мицеларна вода.Очаквайте скоро ревю.
4.Golden Rose Miracle Lash спирала - 3.99 лв.На щанда на Голден Роуз в Мол Варна беше любимата ми консултантка, която е просто очарователна и нямаше как да пропусна да взема най-новата спирала на марката.Фен съм на лилавата и оранжевата и предполагам, че тази също няма да ме разочарова.
Не можех да пропусна и новите продукти на Буржоа, при положение, че има големи намаления и подарък при покупката на 2 продукта.
5.Bourjois Color Edition 24H сенки в цвят Prune nocturne 05 - промоционална цена 9,99 (стандартна 13,95лв.).Имаше тестери на сенките и още няколко страхотни цвята, но нямам точно такъв и се спрях на него.Скоро ревю.
6.Bourjois 1 Seconde Vernis & nail enamel Top-coat Vampire vanity 32 лак също от новата колекция - 6,98 лв.Какво по-коледно от златно съчетано с червена основа ;)
7.Bourjois Blush руж в цвят Tomette 72.Това беше подаръкът, който си избрах при покупката на сенките и лака, от наличните в магазина :))
8. Sigma Flat Kabuki F80 четка за руж, която си поръчах в черния петък на Sigma.
9. Sigma Blending Brush E25 четка за блендиране.
10.Това, което не се вижда добре е инструмент за точки за маникюр, тъй като беше много симпатичен, а аз нямам такъв - 2,20лв.
11.Страхотна ръчно изработена свещ, подарък за Коледа за семейството ми.Изглежда и мирише уникално! :))

За сметка на това никъде не мога да намеря новите продукти на Yves Rocher и съм доста разочарована от дистрибуцията им.
Имам още доста публикации, които чакат реда си и скоро ще ги видите.Явно този месец ми се отрази доста творчески.Целувки от мен и приятна почивка :))

Add your comment

  1. Имам същите сенки, но в бронзовия нюанс. Очаквах да са по-пигментирани. И аз скоро ще пусна ревю.

    bbrillliantt.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Този цвят е доста пигментиран.Аз имам твърде много сенки в бронзови нюанси и затова предпочетох нещо в нетипичен за мен цвят. :)
      Ще чакам ревюто с твоя цвят :))

      Изтриване
  2. Тази мицеларна вода доста ме заинтригува!Моята на Микса тъкмо свърши и ми се иска отново нещо бюджетно,а и тази е 400мл!Откъде си я взе,че досега никъде не съм я виждала.
    Иначе и останалите неща също са супер,нямам търпение да прочета ревюта за тях.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Взех я на промоция от Елитис.Иначе бях и в Лили и там я имаше също на нормалната й цена. :)

      Изтриване
  3. В кой град си? Ако си в Сф ще ти кажа за YR.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси, Теди, но съм във Варна.Вече си писах с YR и ми казаха, че има проблем с дистрибуцията на новите продукти в града.Имам пътуване към Бургас по Коледа и се надявам там да се сдобия с продуктите, но си е доста разочароващо да не може да намериш обикновена марка в голям областен град :(

      Изтриване
    2. Ех, много жалко наистина. Новите им продукти са много благоуханни :))

      Изтриване
  4. И аз не знаех, че има мицеларна на Garnier. Сенките и аз трябва да ги преслушам, има хубави цветове, аз може би ще взема каки зеленото!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мицеларната и аз я видях съвсем случайно и реших да я пробвам.Сенките са хубави и ще видим колко ще издържат :)

      Изтриване
  5. Тази промоция за продуктите на Буржоа навсякъде ли я има? В Лили, дали е в сила?

    Иначе да кажа, че си направила страхотни покупки! С кеф да си ги ползваш! ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерси.Мисля, че промоцията е навсякъде за Буржоа.Моите неща са точно от Лили, тъй като на другото място бяха останали само лакове за подарък, а в Лили имаше освен лакове, руж и коректор :)

      Изтриване
  6. Днес видях новата спирала на ГР и веднага я взех. Дано е хубава поне, колкото лилавата и оранжевата :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Снощи на купона бях с нея и съм доволна, точно колкото оранжевата и лилавата :)

      Изтриване
  7. Доволна ли си от четките на Sigma?Аз имам голяма нужда от четки,но не знам какви да си взема :/

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Четките на Сигма, които имам са страхотни!Не мислех, че ще дам по 20-30 лв за четка за грим, но си заслужават парите :)

      Изтриване
  8. Здравей, на 28.11.13г. си направих поръчка за около 150 $ от Сигма, но още не съм получила доставката.Виждам , че ти си получила твоите четки , би ли ми отговорила кога си ги поръча.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здрасти!Аз ги направих на две поръчки от 27.11 и 29.11.Втората ми поръчка пристигна на 9.12, а първата на 13.12.Като получих втората писах на Сигма, тъй като се притесних дали не е станало объркване, но писаха, че срокът за Европа е месец.На твое място бих се обадила да питам в пощата и митница :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS