What are you looking for?
2013-12-08

Лосион за тяло I love...raspberry & blackberry

Днес ще си говорим (пишем) за подхранването на кожата през зимата. През останалите сезони много често пропускам мазането с лосион, къде от мързел, къде от бързане и кожата ми сякаш се справя добре.Налагам си обаче винаги след ходене на плаж и задължително през зимата да хидратирам тялото си.Зимно време иначе нормалната кожа на тялото ми става леко суха и ако не слагам подхранващ продукт започва да се лющи.И тъй като моето тяло е моята крепост, се старая да го поддържам.Както писах в тук, останах доволна от балсама и гланца на I love... cosmetics и още лятото си купих лосиона от серията Raspberry & blackberry.
Лосионът е в прозрачна опаковка с удобна помпа, която с развиване се "отключва и заключва", така че, когато го слагам в багажа си например, няма опасност да се разтече.
Ароматът на малини и къпини е много силен и траен, буквално сякаш съм сред поле от плодови храсти.Когато се намажа с крема, мирисът се усеща из цялата стая.Консистенцията е средно кремообразна и лесна за нанасяне.При допира с кожата лосионът става бял на цвят и трябва добре да се разнесе.
Както по-горе писах, купих лосиона още през лятото.Тогава се оказа, че лосионът е по-плътен, отколкото очаквах и затова го оставих за по-хладно време.Започнах да го ползвам през есента и сега зимата.Отразява се на кожата ми повече от добре и й дава необходимата хидратация в студа.Попива напълно за около 10 минути и оставя лек немазен филм по кожата.Усещам кожата си мека и еластична до следващия душ и приятно ухаеща на плодове.
Съставът на лосиона I love...raspberry & blackberry за всички, които се интересуват:
Предполагам, че лосионът ще се хареса на хора с нормална и леко суха кожа.Купих го на цена 10,49 лв за 250 ml. продукт от дрогерии ДМ.Има разнообразие от видове и аромати.

Add your comment

  1. Радвам се, че не виждам порабени в състава му, защото преди в продуктите на I love.. имаше доста. Сега може и да купя! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За жалост обаче има много по-страшни неща в състава от парабени :(((
      На мен ми идва лек за зимата,но така или иначе ще си замине в кофата :) Иначе аромата е уауу наистина,но спирам до там.

      Изтриване
    2. Аз не се вълнувам прекалено от състава и затова не правя анализ.Всеки, който желае сам си преценява :) За суха кожа бутерът на марката е по-подходящ :)

      Изтриване
    3. Ами аз на тялото съм с нормална към смесена,но въпреки това не ми худратирва достатъчно....странно...?!! Напълно си права за състава :)

      Изтриване
    4. Всичко е според нуждите, все пак е субективно.На мен ми е достатъчно,а имам и други по-подхранващи лосиони. :)

      Изтриване
  2. Аз имам маслото за тяло със същия аромат и много си го харесвам! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Sounds lovely :)

    New Post Up: http://beauty-fulll.blogspot.com/2013/12/celeb-style-accessories-by-choies.html

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS