What are you looking for?
2013-12-11

Палитра MUA Dust til Down

Здравейте! Наскоро ви показах във фейсбук две палитри на английската марка MakeUp Academy (MUA).Не бях пробвала нищо на марката, но след приятни отзиви реших да пробвам, тъй като и цените не са много високи.Доставката беше по-висока от цената на палитрата.Едната палитра беше MUAUndressed, дори името подсказва, че се води копие на прочутата Urban Decay Naked 1. Другата палитра е MUA - Dust til Down, която ще ви покажа днес.
Опаковката е пластмасова, подобна на водни бои с прозрачен капак, през който се виждат всички цветове.Затварянето е стабилно и няма опасност да се отвори.Качеството на опаковката леко евтинее. 
Палитрата е смесица от дневни и вечерни лъскави цветове, които могат да се носят самостоятелно или да се комбинират по желания от всеки начин.Основният цвят, който ме грабна беше тъмно синият (между тюркоазения и лилавия).Видях негов суоч и си помислих, че е точно мой цвят и трябва да го имам.Останалите цветове също ми се сториха подходящи за моите гримове.
Цветовете се оказаха доста пигментирани. Според мен задължително искат база за сенки, за да се разкрие пълният блясък на цветовете.Доколкото прочетох светлите матови цветове на МУА не са от най-пигментираните, но в тази палитра нямах такъв проблем.Единственият цвят, който е по-блед е телесният на първи ред, между сивия и белия (много по-лесно щеше да е ако цветовете имаха имена, или поне номера).
Цветовете са "мазни" и лесни за нанасяне и блендиране.Има голямо разпрашване на сенките.
Издържливостта им също е добра - с база се забелязва леко избледняване едва след 7-я час.Без база вече почти не нося сенки и не мога да дам мнение за издържливостта.
Това са суочовете на цветовете върху база, започвайки от горния ред в ляво. 
Честно казано нямах големи очаквания, спрямо цената на продуктите, но останах доволна.
Другата палитра ще участва в гивът, който организирам.
Споделете мнението си за продукти на МУА ако сте ги пробвали.

Add your comment

  1. Много е красива, плътни и наситени цветове! x-)
    не съм пробвала нищо на марката

    ОтговорИзтриване
  2. Хубава палитра, аз имам Undressed, както и на Виво / което всъщност е на същия производител/, изключително пигментирани цветове.

    ОтговорИзтриване
  3. Радвам се,че си си взела нещичко! Аз имам матовата и съм доволна само от тъмните цветове. Светлите са страшно непигментирани, но за дневен грим са ок.
    Поздрави,С.
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Преди да поръчам доста разглеждаш и останах с впечатление, че матовите цветове им "куцат" и затова взех бляскави.Пък и не съм много фен на матовите като цяло :)

      Изтриване
    2. Имам Undressed и подкрепям напълно мнението ви, наистина матовите светли не са много добри, единствено блестящите и най - тъмните си заслужават! :))

      Изтриване
    3. Значи правилно съм преценила :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS