What are you looking for?
2014-01-30

Bioderma Atoderm Levres Балсам за устни

След грижата за лицето в студа, няма как да не обърна внимание на устните.Както може би разбрахте съм луд маниак на тема балсами за устни.Сега е най-натовареното време от годината в моята професионална сфера и освен студа, аз самата "тормозя" устните си с нокти и зъби.В резултат устните ми са нацепени, сухи и изглеждат ужасно.Искам да си сложа прекрасно матово червило, но при положение, че подчертава всеки дефект, няма как да го направя.Любимият ми балсам EOS също се оказа лек за изстрадалите ми устни и реших да купя продукт, за който чета доста похвали напоследък.Така се сдобих с Възстановяващ балсам за устни Bioderma Atoderm.  


Балсамът е в малка тубичка под формата на крем, а не стик.Аз не усещам никакъв аромат. Нанасянето на продукта е лесно със скосения апликатор и много по-хигиенично от нанасянето с пръсти.



След като сложа продукта усещам мазен и нелепкав слой.Балсамът попива за 20-тина минути и остава усещане за плътност и еластичност.Дори при хранене и пиене устните не изсъхват поне няколко часа. Вечер преди лягане също слагам от балсама и на сутринта устните ми са меки и гладки.Ползвам го вече няколко седмици и мога да кажа, че устните ми определено изглеждат много по-добре.През последните дни дори при излизане навън в минусовите температури и вятъра устните ми не се цепят до кръв, а изглеждат и се усещат меки и хидратирани. 
Това е съдържанието му:


За зимата ми върши чудесна работа и получавам търсеният ефект.Аз го купих на цена 13,35лв за 15мл. продукт.

Add your comment

  1. Аз също имам проблем с напукване на устните в момента.Този балсам не съм го пробвала все още,но изглежда добре и ме заинтригува с този пост :)

    ОтговорИзтриване
  2. И аз го ползвам в момента и ми харесва!

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS