What are you looking for?
2014-01-28

Бочко - Бебешки крем при студ и вятър

Зимата за поредна година ни изненада и нечувано досега през януари заваля сняг (сякаш ние го чакаме през юли).Не знам колко от вас, но аз през целия си живот съм изкарвала зимата "по морето" и тук няма как да обичаш този сезон. Във Варна (а и в Бургас) няма такова нещо като тихо падане на снежец, трупане на равен снежен килим и сух студ, при който не усещаш отрицателната температура.Какво представлява зимата тук - убийствен леден вятър (достигащ 50 км/ч) те пронизва в костите, дори да си с 3 блузи и 2 палта, снегонавявания, натрупани преспи, няколко сантиметра лед и температура от -10 градуса, която заради вятъра се усеща като -18 според синоптиците (а и според мен).И винаги е така...
Не, тук няма нищо общо с прекрасните места, на които съм била и в които снежецът се сипе с часове, няма никакъв повей на вятъра и спокойно може да се разходи човек в снежната идилия.
Целият този увод беше, за да разберете защо ползвам Бебешкия крем при студ и вятър на Бочко.Продуктите на Бочко наистина са чудесни въпреки, че моята кожа не е бебешка и си ги ползвам с удоволствие.


Кремчето е в малка тубичка, която се затваря плътно и може да се носи дори в дамска чанта. Ароматът е като на типичен бебешки продукт и почти не се усеща след нанасяне. Консистенцията е точно като за зимен крем - плътна и малко по-трудна за разнасяне.


Аз го ползвам за лице.Тъй като винаги е удоволствие да чистя половин час снега от колата си или да стоя на спирката и чакам градски транспорт в гореспоменатият вятър, а ми се иска да си стоя на топло,но трябва да ходя на работа.От силния вятър смесената ми кожа се изсушава адски много и на места дори започва да се бели.Поради тази причина в студеното време преди да изляза ползвам кремчето.Щом съм с кремчето Бочко кожата ми е мека и подхранена дори в най-големия студ.Когато се настаня на топло в офиса забелязвам бързо омазняване в Т-зоната, което коригирам с матиращи кърпички, но и не ми пука особено, защото съм преминала през няколко ветровити стени, "изчистени" улици и кожата ми е предпазена и добре изглеждаща.
Подходящ е и за други открити части на тялото като ръцете.
Това е съставът на крема за всички, които се интересуват:


Ако имате нужда от силно подхранване пробвайте кремчето на Бочко.Цена 3,20 лв за 75 мл. продукт.

Add your comment

  1. Този крем ми струва много добър при тези зимни условия :) Аз съм пробвала само зеления Бочко с пантенол за всички сезони и съм доволна. Предполагам, че синият крем е по- мазен от другия.

    ОтговорИзтриване
  2. И аз се размислих да пиша ревю за него, но все от блогърки го чух и накрая не се сдържах! Чуден е наистина... Взех го даже за 3 лв от Санита... Много съм доволна, аз съм с мазна кожа, която зимата си е направо суха и лющеща се като гущер, явно само това кремче ми е спасението, от както го слагам даже и да не го нося на момента кожата ми не е вече суха. Вярно консистенцията му е малко трудна за разнасяне и гъста, но пък малко отива за много, най-добре е да си го сложа вечер преди лягане на чиста кожа и на сутринта съм супер - няма и следа от омазняване както при други кремове. Мислех , че и аз ще лъсна ако го сложа под BB крема, но напротив - слагам малко, а отгоре BB за мазна кожа(той си е без масла и е по-стягащ , така че ако сложа само него без нищо ми се бели и изсъхва кожата, след като сега не е така мазна) и няма и следа от мазно... Може би от студа, който просто не го позволява, може би от консистенцията на BB-то за мазна кожа, но определено се чувствам по-добре с него като знам и няма да изляза сега без него, тук във Варна направо имам чувството ако изляза без крем кожата ми ще се смъкне като се върна ... [-(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Моята кожа си е доста мазна и си лъсвам, но определено й се отразява много добре.Ако го сложа под ББ-то за мазна кожа за 30 мин лицето ми става като мазен тиган, но поне не е изпръхнало от ужасния вятър :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS