What are you looking for?
2014-01-08

Руж Bourjois Blush Rose D'Or 34 и Tomette 72

Скоро не съм ви тормозила с ружове и днес ще ви покажа два.Продуктите на Bourjois са едни от любимите ми и не съм имала разочарования от техен продукт.Ружовете също се оказаха чудесни.Аз имам Rose D'Or 34 и Tomette 72.
Опаковките са симпатични кръгли кутийки, които се затварят с магнит и няма опасност да се отворят в неподходящ момент.Вътре има огледалце, което е удобно, ако искам да коригирам нещо в движение.Има и малка четка, с която обаче аз не мога да се спогодя и си ползвам моите.Компактни са и не заемат много място в дамска чанта.
Щом отворите кутийката се усеща много лек аромат на парфюм, но нанесен на кожата не се усеща.Изпечена текстура, която е добре пигментирана.И в двата ружа има блестящи микрочастици, които придават свеж вид. Rose D'Or 34 е розово със златисти отблясъци, а Tomette 72 е керемидено с по-фини и незабележими златисти блясъци.
Приятни и лесни за нанасяне.Едно топване на четката е достатъчно за придаване на лек ежедневен цвят на бузката.Ружът може да се наслагват за по-наситено покритие.
Много хора се плашат от блестящите частици, но в интерес на истината те са забележими на слънчева или изкуствена светлина.
Цената на всеки руж е около 15 лв за 2,5 гр. продукт и не е ниска, но за мен си заслужава.Изключително икономични са и макар че ползвам розовият от половин година почти няма промяна в количеството му.
Искаше ми се да пробвам кремообразните им ружове, но те така и не стигнаха до Варна.Bourjois често правят промоции на продуктите си, така че се оглеждайте :))

Add your comment

  1. В момента се влюбвам в Sleek Rose Gold - той е много подобен на Rose D'Or, а го спрягат и за dupe на Nars Orgasm... Общо взето тези цветове са уникални, откъдето и да ги погледне човек :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ели, давай ми и ти още идеи ... портмонето ми направо ще се разплаче.Sleek-ът изглежда трепач, дори ми харесва повече от Нарс :-)

      Изтриване
  2. Много харесвам Rose D'Or и си го ползвам, но ароматът му меко казано не ми допада.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз с моето слабо обоняние го усещам съвсем леко, но ми допада.А на кожата съвсем не го усещам :)

      Изтриване
  3. Розовият ми харесва много, но ружовете на Bourjois ми идват малко скъпи за качеството си.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз съм доволна от качеството, защото от почти всички евтини ружове кожата ми се изрива :)

      Изтриване
  4. Аз съм безвъзвратно влюбена в техните cream to powder ружчета :) И въобще никога не съм била разочаровна от Bourjois :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ей, продължавайте да ме изкушавате с тези ружове.Накрая ще си поръчам някъде от нета :)

      Изтриване
  5. Имам розовия от години и няма свършванеее. Ужас. :D
    Време е да го изхвърля май...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Така като гледам и при мен ще изкарат години, но гледам да не прекалявам от срока на годност :)

      Изтриване
  6. Розовия вчера го тествах и му се чудех достааа време, но не си го взех. Като знам колко ружа имам и то от години и ги ползвам и не са мръднали някак си не ми се иска да си взема още един :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз съм така, но понякога изкушението надделява, колкото и да се самоубеждавам, че не ми трябва :)

      Изтриване
  7. Rose D'or и на мен ми беше любимец, другият цвят също изглежда добре!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Розовият е класика и отива на всеки.Другият цвят е много подходящ за моя тен, макар че на снимката изглежда доста оранжево :)

      Изтриване
  8. Наистина са много икономични! Аз имам същия розов номер 34 от около... 4 години? И още не е свършил. На светлина имат някакви частички, които се отразяват и изглежда много добре. Заслужават си цената определено.

    ОтговорИзтриване
  9. За жалост - много бързо изсъхват - за има няма 6 месеца и след това са като камък :( Може би кутийките са кофти ... или пък формулата ..... сенки, руж ... каквото имам се променя много,а съм ги харесвала :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Странно,При мен повече от половин година розовият руж не е станал на камък :-?

      Изтриване
  10. Здравей,
    имам нужда от съвет. Имам си руж на Bourjois, Brun Cuivre 03. Няма нищо общо с това, което ти показваш. Страшно сух е, дори директно да потъркам с пръст не мога да постигна пигментация, като тази на твоите снимки, а с четка да не говорим. Мога ли д анаправя нещо по въпроса? Или просто съм инвестирала в продукт, който не си струва. Искам руж, за всеки ден. Със светла кожа съм и съм се насочила към Руж Luxe на AVON в нюанс Couture Rose. Все пак ще се радвам, ако грешката с ружа на Bourjois е в мен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не мисля, че грешката с ружа е в теб.Много момичета се оплакват от подобен проблем и си мисля, че е ужасното съхранение на продуктите по дрогериите.Иначе с течение на времето тези ружове стават буквално на "камък".Единствен вариант според мен е да се махне горният слой с нещо остро.Прави ми впечатление, че при печените продукти често се получава, така че се насочи към нещо прахообразно или кремообразно :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS