What are you looking for?
2014-01-03

Четка с блясък Wet'n'Wild Mega Shimmer

Здравейте, сладури!Този пост не беше планиран за сега, но тъй като имаше въпрос към мен за четката, го пускам набързо.Четката с блясък Wet'n'Wild Mega Shimmer Illuminating Powder Brush получих в последната кутия  Pinks Beauty Box. Беше добре дошла за мен за празниците, тъй като обичам да посрещам Новата година с блясък! :))


Четката и бляскавата пудра са в една полупрозрачна опаковка и отварянето й в първият момент беше доста учудващо за мен.Ето как се ползва:
Махате капачето на четката и между косъмчетата има малка тапичка, която трябва да се издърпа, така бляскавата пудра ще може да пада директно между космите на четката.


Прекарвате четката по мястото, която искате да направите лъскаво и сте готови.
Следва обаче затварянето на продукта.Тук първоначално слагайки капачката затиснах самата четка и косъмчета се изкривиха на всички посоки.Оказа се, че не е за индианци като мен и си има лесен начин за безпроблемно затваряне.Основата на четката се издърпва нагоре, така че да покрие косъмчетата.Слага се капачката и се плъзва надолу, за да застане в нормално състояние.Тъй като го обясних ужасно, може да видите двете снимки как става:


Самата пудра е сребристо-бяла на цвят и се води номер 11 White Glow.Нанесена на кожата самостоятелно пада много бързо.За да се удължи трайността й препоръчвам да се слага предварително лосион/крем и тогава да се слага блясъка.Подходящи места за блясъка са раменете, деколтето и ръцете.Ако искате да сте много лъскави, може да нанесете по косата си :))
На кожата изглежда по този начин:


Блясъкът не е по вкуса на всеки, но е подходящ за празнична и парти визия от време на време. :)) Цена 4,40лв за 3,7 гр. продукт.
В този ред на мисли много се чудя дали искате да ви покаже Новогодишния ми грим? :))

Add your comment

  1. Леле...благодаря ти, че ми показа, как се затваря четката...И моята в момента е рошава и с половината косъмчета, затиснати под капачката...Отивам да се поправя...:) И още веднъж-много благодаря!!!

    ОтговорИзтриване
  2. С удоволствие искам да видя гримът, колкото до тази пудра - готина е, ако се смеси малко от нея с лосион за тяло ще е супер предполагам. Може би е една идея по-едра отколкото трябва.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS