What are you looking for?
2014-01-26

Yves Rocher - Душ-гел Какао и портокал и Мляко за тяло Какао и малина

Здравейте!Имам подготвени снимки и започнати чернови за над 20 продукта и все нещо не ми харесва, за да ги пусна.Така че малко късно, но по-добре от никога :D Искам да споделя мнение за Коледната серия пусната на пазара от Yves Rocher.Тъй като в "морската столица" не успях да намеря новите продукти на марката се сдобих с тях от Бургас (както споделих честичко пътувам насам-натам). Тъй като исках да пробвам различни аромати си купих Душ-гел Christmas Какао и портокал и Мляко за тяло Christmas Какао и малина.
Какво ме привлече - "какаото" естествено!Като върл любител на всички шоколадови десерти нямаше как да подмина и козметичен продукт с какао, колкото и трудно да се намира.
Опаковките и на двата продукта са обичайните пластмасови тубички, като тази на душ-гела е прозрачна.Затварянето е стабилно и нямах проблеми с пренасянето им в багажа ми.
Не знам колко от вас харесват натурален шоколад с портокал, но аз го обожавам.Точно на това ми ухае душ-гелът с Какао и портокал.Сякаш съм отворила блокче шоколад и ще го опустоша за 5 минути.След баня ароматът почти не се задържа по тялото.Консистенцията е почти желе-образна и се разпенва супер много. Кожата остава чиста и мека.Не усещам опъване или изсушаване, но все пак има нужда от подхранващ лосион/мляко.Това е съставът на двата продукта:
Млякото за тяло с Какао и малина ми мирише на шоколадов шейк, гарниран с малини. Ароматът се задържа по кожата около час.Консистенцията кремообразна и лесна за нанасяне. Попива много бързо в кожата, без да оставя неприятен мазен филм.Подхранва нормалната кожа на тялото ми през топлите зимни дни, но за суха кожа и по-голям студ мисля, че е необходим по-плътен лосион.Така изглежда млякото за тяло:
Продуктите купих от магазин Ивис.Цената на душ-гела е 5,49 лв за 300 мл, а на млякото за тяло е 9,48 лв. за същото количество.
Ако искате какао по тялото си, но не в излишни килограми и намерите продукти от серията ги пробвайте! :))

Add your comment

  1. Аххх, защо не дойдоха и при нас :( Хубави снимки ;)

    ОтговорИзтриване
  2. Няма да е зле да отворят техен магазин и във Варна, в Елитис има много малко техни неща и на повечето все няма цени :X
    Зорница ^^

    ОтговорИзтриване
  3. Да, жалко, че няма техен магазин във Варна или поне качествено заредени щандове.От тази серия в града имаше само подаръчни комплекти :)

    ОтговорИзтриване
  4. Обожавам Ив Роше, наистина ме е яд, че няма нищо тяхно във Варна, но Елитис не ми харесват като магазини така или иначе... Обаче в родния ми Шумен има вече на две места и то не много малко продукти, от там си взех душ-гел съкровище със супер много пяна, прекрасна консистенция(не изсушава и опъва, а напротив) и райски аромат, който стои на кожата цял ден! (а върху гъбата - завинаги и е божествен) Тук писах за него, ако се интересуваш за следващия път когато избираш (o) http://la-foienvous.blogspot.com/2013/12/heaven-is-place-on-earth-with-yves.html

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ооо четох ревюто ти и съм си го записала този душ-гел към бъдещите покупки, след като доизразходя наличните :)) Добре че поне в Шумен имаш избор от марката :)
      Неприятно е, че другаде освен Елитис ги няма продуктите и дори там асортимента е малък.Отделно, че харесах скраба от Пинкс кутията и бих го купила, но и него го няма във Варна :(

      Изтриване
  5. Аз тази година реших да пропусна коледната им серия, затова си взех това лосионче - http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/01/yves-rocher-plaisirs-nature-bio-silky.html и ако трябва да съм честна не съжалявам, въпреки че какаовият мирис доста ме изкуши, но напоследък доста шoколадови продукти натрупах :d

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз пък нямах нищо шоколадово напоследък и не се въздържах :)

      Изтриване
  6. Аз доста харесвам продуктите им по Коледа, цените им също са разумни. Тази година не купих нищо обаче, прекалено много продукти съм събрала!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз също съм натрупала доста неща (особено от душ-гелове не мога да се въздържа), но и това не ме спря да ги купя :)

      Изтриване
  7. Само от опаковката си представям колко вкусно миришат. Обожавам душ гелове, които миришат на шоколад/ванилия/канела.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз също.На моменти се чудя с такива лосиони да се мажа или да ги ям :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS