What are you looking for?
2014-02-10

Продукти на Avon

Много рядко напоследък разглеждам каталози на Avon и поръчвам техни продукти. Днес реших да направя сборно ревю на няколко неща ползвани в последните няколко месеца и няма да изпадам в прекалени подробности.Ето и първите три:


1.Foot Works Heel Softening Cream - Омекотяващ крем за стъпала от Коледната серия.Лека, немазна консистенция.Аз обаче не усетих нито омекотяване, нито подхранване.Нанасям го вечер преди лягане и на сутринта кожата на крачетата ми е суха и груба.Цена около 3,90лв за 75 мл.


2.Naturals Vanilla Moisturising Body Whip - Подхранващ лосион за тяло с аромат на ванилия.Ароматът е най-хубавото нещо в лосиона.С консистенция на мус - лека и пухкава.Попива за около 5-10 минути и оставя мазен филм върху кожата.Честно казано не я усещам подхранена, а мазна по повърхността.Цена около 8 лв за 200 мл.


3.Advance Techniques Strengthen and Protect Leave in Treatment - Заздравяваща и предпазваща терапия за всеки тип коса без отмиване.Един от хубавите продукти на марката.Опаковка с помпа,а консистенцията е на серум.Мирише ми на мента.При ползването му, усещам косата си лъскава, мека и гладка.Няма утежняване и омазняване.Цена 7,90лв за 100мл.


Последните два продукта също са за коса.А именно шампоан и маска за коса с Авокадо и макадамия от серията Naturals.


Прочетох доста похвали за двата продукта и също останах доволна.Шампоанът измива без да утежнява и заплита косата.Пени се много, а ароматът не е натрапчив.Като цяло не е нищо впечатляващо.
Маската обаче ми хареса доста.Има желеобразна консистенция и също ненатрапчив аромат.След ползването й косата е подхранена и мека, лесна за разресване.Майка ми, която е с много суха коса също остана много доволна от нея. Цена на маската около 5,90лв за 125 мл.


Ето и състава на двата продукта:


Като цяло ми допадат само продуктите за коса на Avon, а с такива съм затрупана и затова рядко поръчвам.

Add your comment

  1. Ползвам на Avon шампоана с Авокадо и макадамия .да пени се супер много,но получих страхотен гаден пърхот от него,но пък майка ми също го има и е много доволна :) Явно всичко си е до кожата на косата може би :) Но пък съм доволна от другите неща на Avon :)

    ОтговорИзтриване
  2. Маслото за тяло много го обичам, преди няколко дни ми свърши :)

    ОтговорИзтриване
  3. Advanced Tecniques е много хубава серия! Аз рядко поръчвам неща от марката, но тези продукти ме отърваха от цъфтящите краища преди време.

    ОтговорИзтриване
  4. Много жалко, че не сте се спогодили със суфлето. :( На мен ми е един от любимите продукти на Avon. За разлика от шампоаните от серията Naturals, които ми сплескват и омазняват косата.

    ОтговорИзтриване
  5. Наистина, момичета, всичко си е до индивидуалните нужди и затова всяка има собствено мнение за различните продукти :)) Това е хубавото на обмяната на опит :))

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS