What are you looking for?
2014-02-24

Сенки Bourjois Color Edition 24H - Prune nocturne

Здравейте, красоти!В последния Таг, който правих повтарях толкова много думата сенки, а наскоро не съм показвала такива в блога.Днес е ред на тези, които ви показах в Декемврийските си покупки, а именно последните сенки на Bourjois Color Edition 24H в цвят Prune nocturne 05.От четирите налични цвята този ми се стори най-интересен.
Опаковката е малко стъклено бурканче на винт, което няма как да се отвори, ако го носите в чантата си.Изчистена визия с черна капачка, а през стъклената част се вижда какъв цвят е сянката вътре.Консистенцията на продукта е твърда кремообразна и нанесена на кожата става прахообразна (Cream to powder texture).Аз поне не усещам аромат.
В сянката ме грабна цветът, защото нямах такъв.Prune nocturne е лилаво със ситни медни частици, които придават лъскав завършек.
При мен сенките са лесни за разнасяне и преливане.Колкото повече ги ползвам стават по-меки. Не са силно пигментирани и трябва много напластяване, ако искам по-плътен цвят.
Това, което не ми допадна е трайността.Аз определено не очаквах 24 часа трайност, но на моите очи сенките избледняват за около - 4-5 часа и почти не си личат в края на работния ден, освен тук-там някоя лъскава частица.Това се случва дори при употребата на база.
Ето едно бързо гримче, в което основния е цвят е сянката на Буржоа:
Надявах се Bourjois Color Edition 24H  да не отстъпват по качество на Maybelline Color Tattoo, но определено бих предпочела Мейбълин, още повече че цената им е по-добра.
Аз си купих Bourjois Color Edition 24H на промоционална цена 9.99лв, а постоянната им цена е 13.95лв за 5 гр. продукт и не бих взела друг цвят.
Вие имате ли от тези сенки и как се "държат" при вас?

Add your comment

  1. Mного е хубав гримът <3 И окото ти е... (inlove) :)))
    Тази сянка май доста прилича на Metallic Pomegranate на Maybelline? Аз трябва да ти призная, че като трайност не съм изпитвала Мейбълинската, но определено откъм пигментация си трябва наслояване. И с пръсти ми е много трудно да я разнасям... Ти с какво нанасяш кремообразните сенки?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мери, много са подобни с MetalIic Pomegranate, само че то е с по-едри глитъри.Онзи ден си го мазнах на ръката от тестер и не можах да го отмия с вода в последствие.Някои кремообразни сенки нанасям с четка от изкуствен косъм, а точно тези ми е най-удобно с пръсти :)

      Изтриване
    2. Мерси за отговора :) Аз имам една четка, дето е с изкуствен косъм и скосена (някаква Ебелинска). Ще тествам с нея :)

      Изтриване
  2. Аз имам най-светлия цвят от предлаганите и при цвета не е особено наситен, а пък за трайността на сянката върху моите мазни клепачи, дори и с база да не говорим.

    ОтговорИзтриване
  3. Заглеждах ги аз признавам, но точно заради цената се спрях. У дома имам три цвята на Maybelline и съм страшно доволна от тях. Подобен нюанс имам в палитрата на urban decay naked 2 и много ми харесва, както ти си написала "медни частици", много красиво седи.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кой е този цвят от Нейкид 2? Като го прочетох изтичах да видя в палитрата :D и гледам ли гледам, ама нищо подобно червеникаво не виждам :)

      Изтриване
    2. Според мен ако вземеш Буржоа ще останеш разочарована сравнено с Maybelline :))

      Изтриване
  4. Много ми харесва гримът, който си направила. Не съм пробвала още сенките, но този цвят много ме изкушава!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мерсииии :) Разгледай почти същия цвят от Татутата на Мейбълин.Според мен ще е по-добър :))

      Изтриване
  5. О, Metallic Pomegranate от татутата е почти същия цвят, а като пигментация и трайност няма равен.
    Girl's temptations

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS