What are you looking for?
2014-02-21

Empties 2 / Празни опаковки # 2

В моя случай с постовете за празни опаковки важи принципът "По-добре рядко, отколкото никога".Ето и кои продукти изхабих в последните няколко месеца и успях да опазя опаковките, за да ги снимам:


1.Скраб за тяло Yves Rocher Botanical Scrub - скрабът беше в ноемврийската бюти кутия на Pinks.В опаковката се усещаше доста изкуствен аромат, но на лицето се оказа много приятен. Със сравнително едри частици и останах доволна от ексфолирането.Бих купила цяла опаковка, ако имаше от къде във Варна.
2.Bioderma Atoderm Gel Douche - душ гел, отново от Pinks beauty box, само че октомври. Подходящ за суха и атопична кожа, както за тяло, така и за лице.Формула без сапун, парабени и оцветители.Много ми хареса, а аз рядко се влюбвам в душ-гел.Много лек аромат, обилна пяна и свежо усещане след употребата му, без изсушаване или опъване на кожата.
3.La Roche-Posay Eau Thermale - поредната опаковка от любимата ми термална вода.За нея писах подробно тук.(май трябва да ме вземат за рекламно лице ххохохо) :D
4.Шампоан Alberto VO5 - този шампоан търся от години.Марката е американска и за моята коса този шампоан беше спасение преди години.Тогава беше в синя опаковка, но в последствие не можех да го намеря.Случайно го видях един ден в един от магазините Елитис (най-неудобния от четирите магазина тук) и веднага го грабнах.Все още върши чудесна работа за косата ми, но отново е неоткриваем, а така ми се иска да пробвам и други продукти на марката.В нета има страхотни отзиви.Дрогериен клас козметика, а шампоанът беше на цена 3,90 лв.
5.Многофункционален почистващ крем за измиване в дълбочина 7в1 Regal - този крем доста време се подмята в банята ми.Не успях да се впечатля от него, но основно не ми хареса ароматът му.Не видях и изпълнение на 7-те му функции като почистване в дълбочина, матиране, отпушване на порите и т.н.Цена 4 лв.
6.Балсам за обем Phyto Phytobaume Volume - отново Пинкс, но от декември.Балсамът на марката ми допадна и беше много удобен при пътуване, когато не исках да нося големи опаковки.Не постигнах обем, но косата ми беше лесна за разресване, гладка и мека. 
Не на последно място използвах боята за коса Garnier от серията с масла Olia.Цветът, който аз си избрах беше 5.3 Golden brown.Наистина боята е с кремообразна консистенция и страхотен аромат на цветя.В купата моята боя беше с цвят на прасковен мус и се чудех дали да не я опитам на вкус :)) Лесна за нанасяне и нямах дразнене на скалпа докато бях с нея.
След измиване косата не беше суха.Честно казано балсамът към боята ми е малко тежък и косата ми се омазнява по-бързо от него (дори сложен само в краищата), но за дами със суха коса ще е идеален.Нямам претенции към цвета, тъй като знаех, че на моята тъмна коса няма как да стане толкова светъл.Косата е доста лъскава след боядисване.
Единствено се колебая дали ще върши работа при побелели коси, тъй като в бретона ми се появи един бял косъм (о, ужас!) и останах с усещането, че не се боядиса добре с тази боя.
Толкова от мен - кратко и ясно.Ако имате въпроси или коментари ще се радвам да ги споделите :)))

Add your comment

  1. А, VO5! Не знаех че е възможно да го има тук хаха, ще се оглеждам .. и аз съм чувала все хубави неща ;-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тук направо нищо няма.А имат толкова интересни продукти :)

      Изтриване
  2. Заинтригува ме с този шампоан... Ще гледам и аз :) Ив Роше ексфолианта също звучи супер, жалко, че тук във Варна дори не знам къде ги продават :( уж трябва в Елитис, но аз съм ходила само в единия , защото ми е близко и нямаше нищо там... Канех се да ходя в друг, но не знам, ти къде ги намираш?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ив Роше само в Елитис, но то наистина така е заредено, че да ти се отще да купуваш.Скрабът ми е от Пинкс, а душ гелове др. подобни вземам от Елитис до Практикер и много рядко до жп гарата.В новия на Чаталджа още не съм проверявала :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS