What are you looking for?
2014-02-06

NYX - Руж Espresso 23 и Молив за очи/вежди Gray 919

В този студ позабравих публикациите на декоративна козметика.За снимките на гримовете е нужна добра светлина, а в мрачните къси дни нямам много възможност да снимам.Днес публикацията е посветена на два продукта на една много известна марка сред чуждите,а и българските блогъри - NYX. Марката е американска и вече може да се купи от сайта на българските представители на бранда.Аз се сдобих с прахообразен руж и молив за очи/вежди.
Започвам с продукта, който зае първо място сред фаворитите ми за отрицателно време - прахообразен руж NYX Powder Blush - Espresso 23. Опаковката е пластмасова и компактна.Капачето е прозрачно и лесно може да се ориентирате кой цвят е вътре.Затваря се много стабилно и внимавайте с маникюра при отварянето й. Не усещам аромат.
Espresso е в розово-кафяв цвят с напълно матов финиш.Подходящ да се носи с всяко облекло и по всяко време на деня.Текстурата е като кадифе.Пигментацията е средна и може да се напластява без да изглежда прекалено.Нанася се и се прелива лесно по кожата, няма и разпрашване.
Най-хубавото нещо, за което съм безвъзвратно влюбена в ружа е неговата издържливост.На моята кожа издържа над 8 часа без никаква корекция.Това е причината от няколко седмици да го ползвам ежедневно и да не поглеждам друг руж. 
Обещавам да добавя снимка и как стои на лицето ми в най-скоро време (честна скаутска), но сутрин все бързам за работа.
Според опаковката ружът е хипоалергичен и cruelty free (не е тестван върху животни).Ето и подробно съдържание:
Цената на NYX Powder Blush е 17,95 за 5,2 гр. продукт.Има голямо разнообразие от цветове и със сигурност ще се сдобия с още няколко цвята.
Другият продукт е молив за очи/вежди NYX Eye/Eyebrow Pencil - Gray 919. Моливът е в графитено сив цвят и аз го ползвам за очи. Сравнително твърд, но се плъзга с лекота по кожата. Пигментацията е отлична.
Използвам го, както във водната линия, така и  за опушване на очите.Във водната линия на окото издържа над 6 часа.Досега не съм имала раздразнения на очите след употребата му. Използвам го и за опушен грим, когато не искам да ползвам черен цвят.При самостоятелно носене като очна линия на моите мазни клепачи обаче се размаза след около 7 часа.Така, че дамите с мазни клепачи да го имат предвид. На вежди предполагам, че ще издържа цял ден.
Има разнообразие от почти 40 цвята, някои от които доста интересни.Цената на моливите е 9,95лв за 1 гр. продукт.
Кои продукти на марката бихте препоръчали и доволни ли сте от нея? :))

*Продуктите са ми предоставени от PR за проба.Ревюто е основано на личния ми опит и мнение. 

Add your comment

  1. Благодаря ти, че сподели за този руж, изглежда много добре, а предполагам на лице още повече! Аз пък бях хвърлила око на един друг - taupe се казва, но последно като разглеждах сайта не го видях, надявам се да го заредят и него. Така или иначе много бих искала да пробвам руж на NYX тази година :d

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Дано да заредят цвета, който си харесала.Според мен ще останеш доволна :)

      Изтриване
  2. Ето че и ти обичаш Еспресо, страхотен е :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, от него тръгна любовта ми към ружовете на марката :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS