What are you looking for?
2014-02-18

Pinks Beauty Box Февруари 2014 - Любовни истории

След едномесечна пауза новата кутия Pinks Beauty Box е отново в ръцете ми.Надявам се през новата година кутиите да стават все по-хубави.Темата на кутията през февруари е Любовни истории. Ето и самата кутия:
1.Разкритият продукт беше на нова марка в кутията La Roche-Posay. От селекцията между Дермо почистващ флуид Toleriane и BB-крем за чувствителна кожа Hydreane, в моята кутия беше ББ-крема15 ml.Бонус е каталогът от текущата промоция, за която писах тук:
2.Сенки на Wet'n'Wild с висока пигментация и пелена интензивност.Моята сянка е от серията Mega Eyes и е в металическо сиво (Silvermatic)
3.Отново селекция.Този път между два вида хранителни добавки.Явно от Пинкс познаха, че имам нужда от редуциране на теглото и в моята кутия е AboPharma L-Carnitine - 15 капсули.
4.Нещото, което забелязах първо при отварянето на кутията - малко сладко огледало за дамска чанта с логото на Pinks Beauty Box.
5.Маската, за която се носят легенди и която искам да пробвам от много време - Macadamia Deep Repair 2 x 15 ml.
6.Така модерния напоследък крем с екстракт от охлюви Revive Snails Extract - регенерира и възстановява кожата на лицето 3 х 2 ml. Клиентите на Pinks Beauty Box могат да използват отстъпка 10% при закупуване на продукти от www.revivecosmetics.eu с код PINKS REVIVE 03 в полето Допълнителни бележки към поръчката до 31.03.2014.
7. Крем за тяло Poetica отново на The Scottish Fine Soaps Company - 5 ml.Вече го използвах след душа и мога да кажа, че е икономичен и с много траен аромат  :)
Ето и книжката със съдържанието:
Нищо неочаквано.Любовната тема малко ми се губи, но аз съм доволна от услугата за 15-те лева.Останах много доволна от новата куриерска фирма - Speedy.

Add your comment

  1. Кутията не ми предизвиква любов :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми харесва този месец! В моята са витамините, кремът с охлюви искам да го пробвам отдавна! Не виждам хубаво твоите сенки какъв свят са, аз съм с едно разкошно шоколадово и за пръв път харесвам нещо на WNW :D <3

    ОтговорИзтриване
  3. Нещата изглеждат добре, аз за първи път си поръчвам така че ще ми е интересно като я получа. Имам предишен опит с конкурента им но за съжаление не успяха с нищо да ме спечелят, дано тук се получат нещата. Направих си пробно 3 месечен абонамент и ще дам картбланш :-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За почти половин цена на мен ми допада повече.Притито също не успя да ме грабне с няколко кутии, които взех. :)

      Изтриване
    2. Цената там е доста солена според мен. Сега викам всички богове, свети духове и доброжелатели, че да дойде на БГ пазара Glossybox или Birchbox и нищо чудно скоро да стане. Понякога ми се искат разни неща и те вземат, че станат :)

      Изтриване
    3. За съжаление Глоси и Бърч не навлизат в пазара на много по-развити държави от България, така че се съмнявам тук да ни огрее.А при нас рекламодателите явно са доста стиснати :))

      Изтриване
  4. Всичко ок, но хапчетата ми избодоха очите.

    ОтговорИзтриване
  5. Нещата не са лоши, но не съжалявам, че не я получих..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз бих се замислила, ако първо знаех какво има, но пък днес за първи път се изненадах :)) При предните кутии вече бях видяла какво има преди да я получа :))

      Изтриване
  6. Огледалцето наистина е много сладурско! :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS