What are you looking for?
2014-03-25

Шампоан Aroma Green Line Citrus Extract

Скоро не бях правила пост с продукт за коса.А коя жена не обича косата й да е лъскава и красива, без значение къса или дълга?!С коса, която се омазнява бързо в косените и има сухи краища това изобщо не е лесно.Опитвала съм и продължавам да опитвам продукти от всякакъв клас, но още не съм намерила точните за мен.Чух добри отзиви за Шампоана с цитрусов екстракт за нормална до мазна коса Aroma от серията Green Line и реших да го пробвам, тъй като съм доволна от други продукти от серията.
Опаковката е ярка и забавна.Още в представянето на продукта пише, че е с цитрусов екстракт и из банята се разнася аромат на лимонови кексчета.
Консистенцията е полупрозрачна на цвят и доста течна.Прави обилна пяна и дори малко количество е достатъчно за измиване на косата.
С регулирането на мастната секреция се справя прилично.На вторият ден след като си измия косата, корените ми още изглеждат добре, което си е добър резултат.След употребата му косата ми изглежда напълно чиста и мека.Все пак подхранвам краищата, за да не стане пресушаване и за по-лесно разресване.Не ми е причинил пърхот или други раздразнения.
Съставът е изчистен от парабени и може да го видите подробно:
Предвид ниската си цена съм доволна от качествата и действието му и бих го купила отново
Цена 2,90лв а 250мл продукт.

Add your comment

  1. Откъде мога да си го закупя? :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Елитис, ДМ и навсякъде, където продават продукти на Арома.Мисля, че съм го виждала дори в Кауфланд :))

      Изтриване
  2. Гледах тези шампоани преди време и си мислех,кога ще почна да чета ревюта за тях. Беше ми интересен състава да видя,поради това,че пише 95% натурални съставки. Не е идеален,но става според мен. Бих го пробвала и аз. Благодаря ти за хубавото ревю :)
    п.с. А снимката с мидичката е страхотна

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS