What are you looking for?
2014-03-21

Garnier Neo крем против изпотяване

Здравейте, усмивки и усмивчовци!Пролетта буквално чука на вратата, слънцето грее все по-силно, температурите се покачват, идва ред на пролетното почистване и започваме все повече да се потим.В сборен пост тук ви показвах част от продуктите, които съм ползвала в борбата с това неприятно усещане и днес е ред на нещо ново. Преди няколко седмици на пазара се появи сух крем против изпотяване Garnier Neo.
Бяла симпатична опаковка, като различните видова крем са с различни цветни десени в ляво.Аз си избрах Soft Cotton, тъй като имаше най-свеж аромат, но изборът беше голям и мисля, че всеки би намерил своя.Има разновидност без никакъв аромат за тези с чувствителна кожа и нос :))
Капачката е на винт и няма опасност да се отвори например в дамската ми чанта или в куфарът с дрехите ми при пътуване.Кремът излиза чрез изстискване от интересен накрайник.
Така нареченият сух крем се разнася лесно по кожата и му трябва около минута, за да попие.След това кожата остава мека и няма неприятно лепкаво или мазно усещане.Когато нанасям нормално количество попива бързо с кожата и наистина не оставя следи по дрехите ми.Когато обаче прекаля с нанасянето не попива и си оставя бели следи.Така че не прекалявайте, тъй като според мен ефектът е еднакъв каквото и количество да ползвам.
В настоящите пролетни дни, когато не хвърча наляво-надясно се справя добре и регулира изпотяването.През по-топлите дни и когато съм изнервена усещам, че не ми е достатъчен, но поне неутрализира неприятния аромат.Да не забравям, че голямо значение имат и дрехите, които нося и често спомагат за изпотяването.
Предполагам, че в големите жеги и при хора с обилно изпотяване няма да издържа обещаните 48 часа :)
Ето и съставът му за тези, които се интересуват:
Кремчето ми допадна с консистенцията си и ще продължа да го ползвам с удоволствие.Още повече, че не дразни кожата ми след епилиране и не я изсушава или дразни.
Купих го на промо цена 3,69лв за 40 ml.

Add your comment

  1. Аз избрах същия аромат, но все още изчаква да изхабя стария си рол-он и да го пробвам. Надявам се да е добър наистина. Преди няколко години Ейвън имаха такъв крем дезодорант и беше много добър. Дано и този да е като него :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз ползвах такъв крем на Dove, но напоследък не го намирам.Този върши същата работа като него :)

      Изтриване
  2. Изглежда наистина интересно. Може да го пробвам.

    ОтговорИзтриване
  3. Аз си закупих Fresh Blossom и също съм на мнение, че неутрализира миризмата, дори мирише много свежо и приятно , но не бих казала че не се изпотявам. Иначе сега е и на хубава цена.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Поне може да сме спокойни, че няма да се усеща неприятен аромат от нас :))

      Изтриване
  4. Аз съм много доволна от DOVE . Може да оставя бели следи, но доста помага при изпотяване :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS