What are you looking for?
2014-03-12

La Roche-Posay Cicaplast Levres балсам

 Здравейте!Зимата още не желае да ни е напусне и аз продължавам усърдно да се грижа за едно от най-нежните места по тялото ми - устните.Сигурно ви омръзна да повтарям, но при мен изсъхването и нацепването е голям проблем и всячески предпазвам устните си. От месец насам ползвам La Roche-Posay Cicaplast Levres балсам
Опаковката е малка с удобен скосен апликатор, с който директно нанасям продукта. Консистенцията е доста твърда и трябва здраво да стисна опаковката, за да излезе балсам. От своя страна Cicaplast Levres веднага се втечнява при досег с топлата кожа, както може да видите от снимката на ръката ми и се маже като масло. Попива в устните за няколко минути и ги оставя много меки без да има мазно и лепкаво усещане.Следващите няколко часа устните ми са плътни и гладки.Нанасям от балсама преди лягане и на сутринта устните ми са все така меки и гладки, въпреки изсушаването от работещия климатик.
Освен за устните е подходящ и за напукани, груби и раздразнени зони.Аз лично го ползвах и в зоната между носа и устните при една хрема и кожата ми не се раздразни, както обикновено ставаше.
Не усещам никакъв аромат.Съставът от своя страна е също добър без наличие на парабени, парфюм, а плюс е присъствието на МП-липиди, пантенол и термална вода La Roche-Posay:
С редовната употреба на La Roche-Posay Cicaplast Levres балсам мога да се похваля, че устните ми са гладки и мога с лекота да нося дори матово червило, което подчертава всяка гънка.Цената му е 9,60лв за 7,50ml. продукт.

Add your comment

  1. И аз имам страшно сухи устни, даже прежалих парите за хваления балсам на Dior и няма ефект. Ще пробвам и този!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Убий ме, но толкова пари за балсам няма да дам :D

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS