What are you looking for?
2014-03-06

Бронзираща пудра L'Oreal Glam Bronze Wild Instinct - Born to be wild 003 (Dark)

Здравейте!Пролетта наближава и вече нямам търпение за лятото и хубавия бронзов тен, който ще направя.За момента обаче задоволявам прищевките си с бронзираща пудра.От първата снимка в нет-а бях запленена от вида на бронзиращите пудри на L'Oreal Glam Bronze от колекцията Wild Instinct и бях твърдо решена, че ще взема някой цвят..Рядко се впечатлявам от опаковка и щампа, но тази определено ме грабна.
Аз избрах най-тъмният цвят от трите Born to be wild 003, защото го искам за контуриране, а ще мога да го ползвам и лятото, когато имам повече тен.
Опаковката е на две нива и под бронзанта има огледало и малка четка, с които мога да правя корекции, когато съм навън и не заемат много място в дамската ми чанта.
Най-горният и красив слой на пудрата беше бляскав.Използвах го буквално 2-3 пъти и основата е матова.С това бях наясно още щом разглеждах тестера в магазина.Именно поради тази причина писах, че ще го ползвам за контуриране.Сега изглежда така:
Това, което ми допада основно е, че бронзантът не оранжавее.Цветът определено е тъмен и много пигментира, затова използвам съвсем малко количество.Лесен за блендване.Издържливостта също е добра - на моята смесена кожа около 6 часа, след което започва да избледнява.
Цена 24,00 лв за 7,5 гр. продукт.

Add your comment

  1. Харесва ми, аз бях загледала в нета най-светлата, но не бях разбрала, че има и долно ниво, което има огледалце и четка! Супер! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Огледалцето и четката са много сладки и всичко е много компактно на живо :)))

      Изтриване
  2. O_o Определено ще си го купя! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Много готино изглежда :) Трябва да се науча да се контурирам ахахаха

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз не, че много мога да контурирам, но като се получи разликата е видима :D

      Изтриване
  4. Аз имам този за светла кожа със зебровия принт и ми е един от любимите продукти. Харесва ми и как мирише!

    ОтговорИзтриване
  5. Както винаги перфектно ревю! :) :P

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS