What are you looking for?
2014-03-03

Maybelline COLORAMA лак за нокти - 54 Cherry Sweet

Здравейте от мен и облачен Пловдив.Тези почивни дни съм отново в движение и постът ще бъде кратък.Въпреки все още зимното време съм с цветни пролетни нокти в очакване на пролетта :)) На вашето внимание постоянната серия лакове за нокти на Maybelline - COLORAMA с номер 54 Cherry Sweet.
Лакът е малинен цвят със ситни блестящи частици в синьо/сребристо и жълто.Четката е правоъгълна, средно широка и лесна за употреба.За мое нещастие се оказа "желе" и за да постигна пълна покривност са ми необходими 3 плътни пласта.Трайността е около 3 дни.

Купих лака на промоционална цена от 1,99лв, а редовната му цена беше 2,99лв. Въпреки ниската цена не мисля, че бих взела друг лак на марката.

Add your comment

  1. И аз се минах с два лака на Колорама (ментов цвят и електриково оранжев) - не бих повторила. При мен не се разнасят добре - стоят на черти, някъде е твърде напластнено, някъде полу-прозрачно и колкото повече минавам, за да го оправя, става още по-зле. С база отдолу положението е още по-зле.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На тези снимки съм с база, но наистина на места става по-плътно, а на други не :(

      Изтриване
  2. И аз имам 2 цвята ,но не съм доволна от тях.. Доста са прозрачни , а цветовете изглеждат страхотно в опаковките..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И мен ме грабна как изглежда лакът в опаковката, но на ръце се оказа друго :(

      Изтриване
  3. Wow, this color is sooo pretty. *__*
    Lovely greets Vanessa

    ОтговорИзтриване
  4. Now this one is lovely! I wonder how long it dries.

    ОтговорИзтриване
  5. Аз съм много доволна от марката. Точно този нюанс ми е любим! Наистина иска минимум 2 пласта за да покрие хубаво, но с база и топ (и при положение, че и за двете цели използвам един заздравител 3в1 на Perfect) с лакове от тази серия изкарвам по седмица. Дори в момента съм с такъв на 8 дни. (За протокола мия чинии на ръка всеки ден. :D)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS