What are you looking for?
2014-03-18

Pinks Beauty Box Март 2014 - Пролетна красота

 Здравейте, мацки! Отново е ред на Pinks кутиите и ето първи поглед за най-любопитните от вас.Темата на кутията за март месец е Пролетна красота.Ето и самата кутия:
1.Пълноразмерен крем за ръце Milk Handcare cream на TianDe.На първо четене приятен за употреба.Ароматът му силно ми напомня на слънцезащитен крем, който ползвах.
2.Отново присъствие на Wet'n'Wild.Този път не съм очарована от зеления цвят молив Kajal, който ми се падна.И определено съм съгласна с коментарите, че марката "прочиства" складовете си и предлага за кутиите продукти, които вече не са актуални.Цена 2,90лв.
3.Симпатична хартиена пила за нокти, която определено ще ми влезе в употреба.В този пост споделих, че ползвам точно такива пили и се отразяват чудесно на ноктите ми.
4.Продукти от новата серия Isoliss на Uriage, за които беше дадена информация.Isoliss Fluide - 5 ml. и Isoliss Eye Contour Care - 3 ml.Интересно ми е да ги пробвам, тъй като не съм впечатлена от сегашната си грижа за околоочния контур.
При представяне на талон от Pinks книжката и закупуване на продукт от серията се получава подарък 50 мл. Термална вода Uriage, в аптеки Subra.
5.Другата марка, която беше подсказана е Sephora.Марката не се предлага във Варна и съм заинтригувана да я пробвам.В кутията ми има мостри на Sephora Instant moisturizer хидратиращ крем - 2 ml и Sephora Smoothing Primer основа за грим - 1.5 ml.
6.Харесвам продуктите на L'Oreal и нямам търпение още утре да пробвам най-новият фон дьо тен на бранда Infallible 24h Stay Fresh.Оказва се, че е точно моят цвят - 2 ml. :))
7.Nuxe балсам за след бръснене, на който половинката ми се зарадва и дори попита има ли такива кутии за мъже :D
8.Шампоан Eydis с бергамон и круша на непознатата за мен марка Arran Aromatics - 50 ml.
Ето и снимки на брошурката с описания:
Коментарите ги оставям на вас :))

Add your comment

  1. Ехее много си бързаа :) И моята дойде преди малко, аз имам душ гел на Arran Velvet Isle, мирише страхотно, и балсам на тианде май вместо твоя бял крем (лосион за тяло?). Интересно ми е да пробвам и Юриаж. Доволна съм!

    ОтговорИзтриване
  2. Възторгът ми е основан на това, че спрях абонамента си преди няколко месеца :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Ако човек гледа само брошурата и с какво старание са подбрани и описани вътре продуктите, ще си каже "страхотна кутия". Но реалността е съвсем различна, не е крайно зле, но определено не е нещо на което бих се зарадвала.

    ОтговорИзтриване
  4. Ще чакам мнение за крема за ръце. Лакоми очи имам явно, ама понеже е голям....

    ОтговорИзтриване
  5. Хахаха, аз този крем го имах и ми допадаше, но ако това им е звездата на кутията... Реалната му цена е около 3 лева. Абсолютно безобразие отново!

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS