What are you looking for?
2014-03-09

Руж Shiseido Luminizing Satin Face Color

Здравейте, дами!
Поради големия интерес към тазмесечните подаръци, които се предлагат към списание Grazia реших да направя пост с продукта, който аз си взех.Както ви показах във Фейсбук-страницата на блога си купих списанието с мини-размер на Руж Shiseido Luminizing Satin Face Color в цвят RD103 Petal.Както повечето от вас знаят Шисейдо произвеждат луксозна козметика и бях много развълнувана да ползвам техен продукт.
Черна малка опаковка с изчистен дизайн и типичното лого с камелии на компанията.Затваря се много стабилно, така че внимавайте с ноктите при отварянето.Мини-размерът е много удобен за дамска чанта, когато не искате и няма място да поберете големи и тежки опаковки.На гърба на опаковката са написани номера и състава му:
Ружът е много ситно пресован и нежен на допир.Цветът RD103 Petal е светло прасковено-розово със много ситен златист блясък, който озарява и освежава кожата.Според мен е подходящ за всеки цвят кожа.Лично аз не усещам никакъв аромат.
Моите първи впечатления от ружа са много добри.Пигментацията е средна и няма как да се прекали с количеството.Придава на кожата много естествен вид.Дори при наслагване няма опасност да заприличам на матрьошка .Нанася се по кожата лесно и не се разпрашва.
Доволна съм и от издържливостта му.Целия ден след като го купих бях с него и вечерният ми грим за 8-ми март също беше с този руж.Нанесох го в 19 ч преди да изляза и когато се прибрах в 3 още беше на лицето ми, макар и леко избледнял. Естествено и основата, на която е нанесен трябва да е добра. Така изглежда на лицето ми:
На снимката е напластен, за да може да се хване цветът :))
По-нататък ще допълня поста с цялостните си впечатления.Като цяло първият ми досег с козметиката на Шисейдо е положителен и бих пробвала други техни продукти.
Цената на пълноразмерния руж Shiseido Luminizing Satin Face Color е около 60 лв за 6,5гр. продукт и в опаковката има четка и огледалце.В списанието мостреният руж е 1,6 гр.

Add your comment

  1. Искам го и аз този руж, много добре изглежда :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Започвай обиколка на реп-овете :)) Аз сега се чудя на червилото и искам крема :))

      Изтриване
  2. Охх.. Аз не искам да обикалям много. Искам като мина през тези дето са ми напът да го открия :дд Като минус, виждам, че няма срок на годност ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Обикалянето никой не го обича.За мой късмет го взех от първото място, а срокът е 24 месеца от отваряне на опаковката ;)

    ОтговорИзтриване
  4. Не ме възторгва дребният му размер, удобно ли е да се вземе с четка? Как го нанасяш? Приятелка, която го взе, каза "само с пръсти", което хич не ме радва :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. С пръсти се справям само с кремообразни ружове.Този го нанасям със скосена четка за руж и е точно с нейната големина.
      А аз така или иначе не се спогаждам с малките четки, които слагат в опаковките :))

      Изтриване
    2. Благодаря! :-)

      Изтриване
  5. Много добре изглежда, аз си взех ружа и червилото :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако утре засека червилото на близък реп ще взема и него :))

      Изтриване
  6. Благодаря за навременното инфо! Тичам вече за новата Грация! Последните броеве не ми бяха интересни и бях поспряла да я заглеждам. Но сега! Юпии! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Като цяло списанието не ми любимо и го вземам заради продуктите :))

      Изтриване
    2. Естествено! Почти съм сигурна, че никой не го купува само за да си го чете ;) Но аз днес прекалих! Взех 4 :/

      Изтриване
    3. хахахах :D Ти ме уби :)) Аз искам крема, но не го намирам :))

      Изтриване
  7. Много красиво стои при теб на кожата ти, ще се изкуша и аз за едно ружче, ако намеря:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :)) Ако го намериш, ще ти хареса.Стискам палци :))

      Изтриване
  8. Цвета е страхотен :-) Много нежно изглежда на твоето лице, аз винаги си вземам руж в подобен цвят. Струва ми се че е много подходящ за светла кожа.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря :) Наистина е нежен и в случая подхожда дори на моята тъмна кожа :))

      Изтриване
  9. Цвета е страхотен, но за съжаление никъде не мога да го намеря :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако искаш да търся и да ти пращам? Аз пък никъде не мога да намеря крема :(

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS