What are you looking for?
2014-04-19

April haul / Априлски покупки

След като ви показах продуктите, с които си казахме "довиждане" е ред на новите придобивки за месеца.Напоследък съм намалила пазаруването на козметика, колкото и да не ви се вярва.По необясними за мен причини погледът ми не се спира на нищо нови (и слава богу за портмонето ми).Така се сдобих с няколко неща от първа необходимост, предимно на промо цени.
От ляво на дясно са както следва:
1.Balea Kakao масло за тяло - толкова хвалби за него из блоговете и големият надпис "Какао" просто ме предизвикваше да го имам.Грабнах последната опаковка от рафта и за мое изумление беше напълно запечатана (хип хип ура).Ароматът е наистина стра-хо-тен.Цена - 5,99лв.
2.Adidas by Women Protect душ-гел - не съм споделяла, но душ-геловете на Адидас са едни от любимите ми.В момента довършвам ексфолиращия вариант Smooth и взех този с мляко от памук.Всички душ-гелове на марката миришат страхотно и оставят кожата мека и свежа.Цена около 3,50лв.
3.Maybelline the Colossal Go Extreme volume! спирала - Най-новата спирала на марката на промо цена си беше чисто изкушение.За протокола днес довърших една спирала и имам още само една.Тази ми беше мнооооого необходима.По принцип харесвам спиралите на Мейбълин, като изключим само The Rocket ;) В ДМ всички спирали от този вид бяха в пластмасови контейнерчета, които махаха на касата при плащане и съм много доволна, тъй като няма опасност някой да е отварял спиралата ми и тя да е изсъхнала.Цена - 8,59лв
4.Гривна New Yorker - В търсене съм на такъв цвят (или по-скоро цветове) обици и след като супер случайно попаднах на тази гривна трябваше да я купя.Просто ще стои идеално с една рокля, която може би скоро ще ви покажа.А и цената от 1,90 в New Yorker не беше за изтърване.
5.Essence XXXL longlasting lipgloss матов глос за устни - Още съжалявам, че не успях да отида на евента за блогъри организиран от Есенс и затова не пропуснах да купя така хвалените нови матови глосове.На първо четене миришат уникално.Моят цвят е Velvet Rose.Цена 5,99лв.
6.Bioderma Pore Refiner крем за лице - може би най-любимият ми крем ever.Колкото и да се опитвам да му намеря заместник не успявам.А може и да сме създадени един за друг :D Продуктът ми е предоставен от PR на марката.
7.ArtDeco Oil Control Paper матиращи листчета - Преди 2 дни ми свършиха матиращите листчета на Инглот и нямах търпение да се сдобия с нови.Този път успях да намеря тези на АртДеко и скоро очаквайте сравнение и обявяване на моя фаворит от 4-те ползвани досега вида.На тези от АртДеко може да се признае красивата опаковка...Буквално е удоволствие да ползваш коженото калъфче.Цена 12,50лв.
А ето и продължението...да, да, направо прекалих :D
8.Poshe топ лак за нокти - Най-страхотния топ лак изобщо.Изсушава за минута и придава страхотен блясък.Бонус без вредните за Сеш съставки.
9.Lycia ленти кола маска за лице - Вече са в нова опаковка, да се надявам, че и качеството е същото.Вече писах за това как ги ползвам тук.Цена 4,67лв.
10.Impala четка тип ветрило - Тъй като съм на кантар с четките на Импала реших да взема още една.Надявам се да остана доволна.Цена 4,88лв.
11.Schauma Fresh & Up шампоан за мазни корени и сухи краища - Точно за моя тип коса.Да видим дали ще остана доволна.Беше на промо цена 2,26лв. в Елитис.
12.Golden Rose Velvet matte червило - Този път се сдобих с номер 10 на матовите червила.Скоро ще ви го покажа :)
13.Bourjois Flower Perfection фон дьо тен - Най-накрая си избрах цвят и вид от фон дьо тените на марката.В момента всички са на промо цена 16,99лв.
14.Essence безацетонов лакочистител - Както съм казвала това е любимият ми лакочистител.Повече инфо тук.
Това беше от мен - не много скромно, но от сърце.Очаквайте ревюта и на отделни продукти.Ако някой определен продукт ви интересува, споделете в коментарите, за да пиша първо за него :)

Add your comment

  1. Здравей,

    Крема на Bioderma и на мен ми е любим, на скоро се възползвах от комплекта им този крем + мицеларна вода Sebium ^^
    Относно фон дьо тен, аз ползвам на Maybelline dream matte mousse малко е сух и по-трудно се разнася, но пък в комбинация с Bioderma не ми лъщи кожата около 6-7 часа.
    Тези листчета са ми интересни, бих ги пробвала, особено като стане по-горещо навън.

    Зорница~

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кремът е наистина страхотен,Благодаря за идеята за фон дьо тен, Зори :)

      Изтриване
  2. Аз сега разбирам за тези нови глосове на Есънс, определено ще се пробват :)

    ОтговорИзтриване
  3. ехааа, глосовете на Есенс са им праснали страхотна надценка в БГ. Тук в Австрия са 2,25 евро ( което е някъде към 4.50 лв ). но са наистина страхотни, аз се сдобих с 3 цвята вече :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. То кое не е със страхотна надценка в БГ за съжаление :))

      Изтриване
  4. Първото нещо, което ми се наби на очи е гривната! Уникални цветове... аз съм в търсене на лак за нокти с такъв ефект. :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На живо е още по-красива.Сега търся обици в такива цветове :))

      Изтриване
  5. Честито, страхотни придобивки :-)
    Много ми хареса цвета на гланца, зиглежда супер за предстоящите летни месеци.

    ОтговорИзтриване
  6. От къде купуваш топ лака на Пош и колко време задържа лака ти ? От доста време искам да го изпробвам, но не знам от къде да го купя.. :(

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пош-а е поръчан от e-bay, доколкото знам в България не се продава.Определено изсушава за 1 минута и задържа лака няколко дни повече :))

      Изтриване
  7. За пръв път чувам за Schauma Fresh & Up шампоан за мазни корени и сухи краища , ако действа ще е страхотно :)

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте:) бих искала да попитам четката на Импала къде може да се намери, изобщо техни продукти? Все по-рядко ги срещам..
    Поздрави:)

    ОтговорИзтриване
  9. Какви са тези червила на Golden rose?За първи път ги виждам,откъде си го взе? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Матовите червила на ГР - много трайни, но и изсушават леко устните.Това го взех от щанд на ГР, но ги има и в Лили :))

      Изтриване
  10. Привет, ще се радвам първо да прочета за Bioderma Pore refiner! Много се радвам на всичко в блога! Успехи :)

    ОтговорИзтриване
  11. Страхотен пост :) Много ще се радвам да споделиш мнение за шампоана на Шаума :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Скоро.Искам да го ползвам поне месец, за да бъда обективна :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS