What are you looking for?
2014-04-01

Balea Aqua околоочен крем-гел

Като се замисля не пиша за много продукти, тъй като съм доста претенциозна и се чудя до колко мнението ми ще бъде полезно на някой.Един от тези продукти са околоочните кремове.Зоната е много деликатна и всеки има различни нужди.На кратко аз имам нужда от хидратация и грижа срещу първите бръчки, тъй като съм на възраст 25+. Преди кремът, за който ще стане въпрос в публикацията използвах рол-онът Decleor от списание Грация и още съм в тих ужас от него.Затова реших, че искам нещо леко и подхранващо.Размотавайки се в ДМ се сетих за добрите отзиви за кремовете за очи и тъй като съм ползвала  няколко техни крема, реших да опитам Balea Aqua околоочен крем-гел.
Прозрачна опаковка със заострен накрайник за по-лесно коригиране на количеството.Има ненатрапчив аромат, който не мога да определя.
Консистенцията е точно между гел и крем.Лесна за нанасяне и попива за няколко секунди.
Чета, че при доста хора има охлаждащо действие, но при мен е точно обратното.За няколко секунди имам чувството, че кожата ми се загрява.А ако ми попадне в окото щипе ужасно.
Според описанието запазва влагата в кожата през целия ден и предотвратява подпухналостта под очите.Определено усещам кожата в околоочната зона хидратирана през целия ден, няма изсушаване или опъване.Колкото до подпухването в дните, когато съм недоспала, не съм забелязала кой знае какво влияние на кремчето.Има следния състав:
Накратко казано аз не избрах подходящия за мен продукт.Кремът е подходящ за млада и свежа кожа, която има нужда единствено от хидратация - за около 18-20 годишни момичета.
Цена около 4 лв за 15 мл. продукт от доригерии ДМ.
Вие от кой крем сте доволни и бихте ми препоръчали?

Add your comment

  1. Ами не съм сигурна до колко ставам за съветник за.тези кремове, защото съм с още по-млада кожа и нямам тъмни кръгове освен леки проблеми в тази зона в следствие на недоспиване. Този на Биодерма от серията за.чувствителна кожа ми е ок и ти го препоръчвам. Като свърши ще избера.нещо био ;) Така съм решила. Полезно ревю :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвала съм този на Биодерма и наистина не е лош.Мерси, че ми го припомни :))

      Изтриване
  2. Ох и аз от няколко месеца си търся такъв околоочен крем и всички, които пробвам ме разочароват....най-скорошния ми е този на Vichy с термална вода, но и от него не съм много доволна.

    ОтговорИзтриване
  3. Наскоро пробвах едни мостри от магазина на Зоя останах супер очарована от крема за очнят контур (ето този е http://www.zoya.bg/%D0%9E%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BE%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D1%81-%D1%88%D0%B8%D0%BF%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE-15-%D0%BC%D0%BB.3098?sort=price_asc). Страхотен е и е леко мазничък,но попива бързо и избистря контура и го остава много добре хидратиран,абе ако ти се дава някой лев повече няма да съжаляваш сигурна съм.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Изглежда добре, ще го огледам :)) Мерси за предложението :))

      Изтриване
  4. Не знам до колко и аз да давам предложения, но много харесвам околоочният крем на Дева с витамин C. Много е лек и хидратира добре, а е и на достъпна цена.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не знам аз в какви магазини попадам, но не съм го виждала, а съм чела доста добри отзиви за него и искам да го пробвам :)))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS