What are you looking for?
2014-04-17

Empties 3 / Празни опаковки # 3

 На прага на Великден е ред за разчистване.Този път успях да събера изразходените продукти и тези, които не ми допаднаха в тематична кошничка, в която смятам да сложа и великденските яйца.Продуктите не са много, но аз съм икономична, а и не успявам да запазя всички празни опаковки :))
1.Очна линия на Alverde - беше много интересен златист цвят, но срокът й на годност изтече и трябва да се разделя с нея.Заради натуралните съставки срокът на годност е по-кратък и се усеща неприятен аромат.
2.Крем Nivea - буквално няма човек, който да не знае този крем.Става за тяло, лице и т.н.Аз имам много странна връзка с него на принципа обичам-мразя.Ползвах го основно за ръце, когато съм у дома, но ако случайно го сложа на лицето си или дори го докосна с намазани с крем ръце ми се появява ужасно раздразнение.Иначе за останалата част от тялото ми върши работа.Количеството е голямо на изгодна цена.
3.Маска за коса Mil Mil Crema Rigenerante - тази маска купих заради страхотния аромат, удобната опаковка и ниската цена (около 3лв.).Обаче... върши работа и колко цената си - почти никаква.Ясно, че от слама примерно едно маска няма да направи буйна грива, но тази маска единствено улеснява разресването и оставя приятен аромат на косата ми.Доста течна консистенция има и по-скоро я ползвах вместо балсам.
4.Мицеларната вода на La Roche-Posay - Много приятен продукт и бих го закупила отново.Повече подробности казах вече тук.
5.Дезодорантът Garnier mineral Intensive 72H - Този дезодорант присъства в предишна публикация за празни опаковки и в тази с борбата с изпотяването.Много го харесвам и ще продължавам да го купувам, заедно с още няколко други.Не дразни кожата ми и не оставя бели следи при мен.
6.Безцветна спирала Impala - Тотално разочарование.Сами виждате, че я хвърлям почти пълна, поне не ме е яд за дадените 2 лв.Купих я с идеята да я ползвам за вежди, но не върши никаква работа.Пробвах я и като основа за спирала за очи, но същото нещо.
7.Спирала MaxFactor False Lash Effect Fusion (Deep Blue) - За тази спирала писах в този пост.Вече доста изсъхна и така или иначе не ми е любимец и заминава в коша.
8.Крем-коректор против бръчки Decléor Smoothing Roll-on - Отново присъства в горепосочения пост и след месеци мъчение с него просто го хвърлям полупълен.Със сигурност няма да купя и текущото списание с него.

Това беше накратко.Ако се интересувате от подробности за някой от продуктите съм насреща :)) 
И тъй като скоро не съм пазарувала, а беше жизнено необходимо очаквайте и нови покупки. :D
Весели празници!

Add your comment

  1. Много интересен пост и страхотни снимки :) аз съм много доволна от рол-ончето на Decleor, но като чета май съм единствения човек :) ще си взема мицеларната вода да я пробвам :) Весели и светли празници и на теб!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!Относно рол-ончето има и други доволни, явно е до кожа.Просто при мен не сработи.
      Весели празници! :)

      Изтриване
  2. Аз имам крема на Nivea само,че по-малка опаковка и съм много доволна:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз съм доволна, не се разбира само с лицето ми нещо :D

      Изтриване
  3. Дали е възможно някой да ми каже от кой магазин да си закупя маската за коса "3.Маска за коса Mil Mil Crema Rigenerante"? Благодаря предварително :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Разбира се :)) Маската е купена от магазин Елитис :)

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS