What are you looking for?
2014-04-22

Garnier Pure Active 3 in 1 измиващ гел

Не мога да се въздържа и да похваля един много любим мой продукт.Предполагам, че доста от вас са го ползвали, защото не е нов, но забелязах, че на доста места е на промо-цена и сега е момента да го купите.Става въпрос за Garnier Pure Active 3 in 1 измиващ гел/скраб/маска.
Опаковката е тубичка, в която не се налага да се бърка с ръце и продуктът се изцежда лесно.Консистенцията му е  на гъст крем със ситни ексфолиращи части, които обаче се усещат по кожата.Ароматът е свеж и "морски" така да се каже, поне на мен ми допада.
Производителят обещава три действие от един продукт, в зависимост от времетраенето на употреба.За ежедневно измиване на лицето се разнася малко от продукта на мокра кожа.Справя се отлично с премахването на грим и нечистотии.Успява да премахне и излишния себум, както обещава.
За ефект на скраб мокрото лице се масажира няколко минути.Аз използвам Garnier Pure Active 3 in 1 като ексфолиант 2-3 пъти седмично.Кожата ми става изключително гладка, без да е раздразнена.
Веднъж седмично след като ексфолирам лицето си оставям гела за няколко минути като маска.Усещам леко щипане по кожата.Повлиява добре, ако имам някоя появила се пъпка.Относно премахването на черните точки съм на мнение, че това не става с гелове.Забелязвам обаче леееко свиване на порите, което дължа на наличието на каолин и салицилов спирт в състава.
След употребата на продукта усещам кожата си леко суха, но употребата на крем при мен е задължителна.Забелязвам и как кожата ми "изпива" крема.Има и моментно матиращо действие.
Нямам акне и не знам как би действал на кожа със сериозни несъвършенства.
За тези, които се интересуват Garnier Pure Active 3 in 1 има следния състав:
Според мен продуктът си заслужава парите и ако имате смесена/мазна кожа ще ви върши добра работа.В момента в доста магазини и дрогерии е на цена 8,00лв за 150мл продукт.

Add your comment

  1. звучи чудесно, все не ми остава време да ползвам такъв тип продукт на Гарниер и трябва да поправя това :І

    ОтговорИзтриване
  2. Имам го и съм изключително доволна и съгласна с всичко, което си написала. Ароматът му също е доста приятен и отпускащ.

    ОтговорИзтриване
  3. Ползвах го преди постоянно. Дори от Германия си бях купила и беше още по-добър. Само хубави спомени пазя за този гел :)

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотно описание с допълнение на страхотни снимки, много морски действаш с този пост:)

    ОтговорИзтриване
  5. Здравейте! Искам да Ви попитам за най-правилно как да използвам крема? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здрасти!Кой крем по-точно те интересува? :)
      Този гел съм писала как действа най-добре при моята кожа :)

      Изтриване
  6. Здравехте! Искам да попитам премахва ли пъпки? :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей :) Не бих казала, че премахва пъпки точно, но наличието на салицилова киселина спомага да се махнат по-бързо от обикновено :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS