What are you looking for?
2014-04-04

L'oreal Miss Manga спирала

На знам за вас, но за мен е много изкушаващо да чета отлични отзиви за различни продукти и нямам търпение да се сдобия с тях.В случаят става въпрос за новата спирала на Loreal - Miss Manga Mega Volume.Много блогърки я похвалиха при промотирането й на пазара и когато я видях на промо-цена направо я грабнах.Спиралата се предлага в черен, син, тюркоазен и виолетов цвят, а аз съответно взех черният вариант.
Голяма и грабваща опаковка, от която се чува леко щракване при затваряне и така знам, че спиралата е напълно затворена и няма да изсъхне поради невнимание.
Четката е с власинки и конусовидна вълнообразна форма.Освен това четката се пречупва на 360 градуса След няколко дни употреба свикнах с нея.
В началото има натрапчив химичен аромат, който вече почти не усешам.Цветът на Мис Манга е наситено черен.
L'oreal Miss Manga както сами виждаме обещава огромен обем на миглите, вдъхновен от японските манга и аниме героини.С ръка на сърцето мога да кажа, че първата седмица, в която ползвах спиралата изобщо не ми хареса.Имаше твърде течна консистенция и ми слепваше миглите ужасно - сякаш вместо обемни мигли имах 4 "паешки крака"...прибягнах до там след нанасяне на спиралата да ги разресвам с друга четчица.Продължих обаче тъпо и упорито да нося точно тази спирала и се радвам, че го направих.
На втората седмица нещата бяха коренно различни, сякаш ползвах друга спирала. Консистенцията изсъхна леко, свикнах с четката и резултатът не закъсня.Миглите ми наистина изглеждаха обемни.
Освен това спиралата не се размазва или рони по мазните ми клепачи дори при 12 часа носене.Махането й е лесно и бързо.Не ми причинява раздразнения.
Така изглеждат миглите ми с едно нанасяне на Miss Manga:
В крайна сметка спиралата определено ми допадна и продължавам да я ползвам.Смятам да взема някой от цветните варианти за свежа визия през лятото.
Аз купих L'oreal Miss Manga на промо-цена 12,89лв за 8,5 мл. продукт, с редовна цена 19,90лв.
Вие ползвахте ли я вече?Мнения?

Add your comment

  1. Да , аз я имам от известно време вече и съм изключително доволна :)) Също обмислям дали да не рискувам с някой шарен цвят .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз съм хвърлила око на тюркоазената,За лятото мисля, че ще е супер :))

      Изтриване
  2. Ползвам ги заедно с базата за мигли на Есънс и съм супер доволна. Ако нанасям само спиралата, много ми слепя миглите... :(

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесно ревю, спирала е наистина хубава :)

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотна е! Една от любимите ми спирали, определено.

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS