What are you looking for?
2014-04-10

Never again или какво не бих купила отново

Здравейте!Не съм писала досега пост за продукти, които не бих повторила тъй като всеки си има предпочитания и това, което не допада на мен, се харесва на друг, но винаги има първи път.Ровейки из папките с готови снимки ми прави впечатление, че има доста неща, за които нямам желание да пиша цели ревюта и определено не бих си дала парите отново за тях.
Ако видите някой ваш любим продукт тук, значи просто имаме различен тип коса/кожа, очаквания и нужди.
1.Спирала MaxFactor False Lash Effect Fusion (Deep Blue) - Явно изобщо не ми върви със спиралите на Макс Фактор.Тази спирала, както и Eye Brightening не са това, което аз търся.Четката на Flase Lash Effect е твърде голяма и тушът не остава по миглите ми, а е твърде воднист.Ефект изкуствени мигли няма, а единствено леко подчертаване.По принцип спиралата е синя, но на моите черни мигли изобщо не си личи.Цена 22,90лв
2.Крем-коректор против бръчки Decléor Smoothing Roll-on. Не ме разбирайте погрешно, не очаквам, който и да е крем да коригира бръчки или нещо подобно.Ако беше така пластичната хирургия да е фалирала вече.Кремът купих преди няколко месеца със списание Грация и виждам, че този месец отново се предлага.Никога не бих дала реалната цена на крема - около 75 лв, след като за моя радост го тествах.Decléor Smoothing Roll-on има лека консистенция и попива бързо.Дотук чудесно, но (голямо "но") прави така наречения "кир-ефект".След няколко часа носене, ако си разтъркам зоната под очите по пръстите ми остават "люспички" и това без нанасяне на коректор или нещо друго.Пробвах да нанасям коректора с пръсти, а не с рол-она, пробвах малко количество, по-голямо количество, но ефекта беше същия.Освен това определено усещам кожата си суха, отколкото хидратирана.Цена със списание Grazia - 7.99лв.
3.Balea Magic Summer автобронзант за тяло.За поредния повод ми се искаше да не показвам бели крачета и реших да взема автобронзант на Балея.По принцип съм много доволна от лосионите на марката, но този не се оказа добра идея.Това е един от малкото продукти, които пратих в коша почти пълен.Имаше ужасен натрапчив и задушлив аромат.Намазвам се и го усещам с часове.Кожата ми ухае сякаш току що съм излязла от солариума и съм прекалила с минутите.Определено имаше ефект, но след няколко дни ставах на петна.Така че ако имате препоръки приемам всякакви :)) Цена - около 6 лв.
4.Garnier Ultra Doux 5 Plants шампоан за нормална коса лишена от жизненост.Всъщност шампоанът не е лош, но много се разминаха очакванията ми за него.След като го ползвам косата ми е толкова "жизнена", че буквално няма оформяне и хвърчи на всички посоки.За сметка на това половинката ми го хареса и го ползва :)) Цена 3,99лв.
5.Taft Instant Volume Powder пудра за обем. Помня колко ме заинтригува рекламата на тази пудра като излезе на пазара.Купих я още тогава и така си стои след няколко ползвания.Нанасях я по всякакви начини и придава обем на косата ми.... точно 10 минути.После косата ми изглежда сякаш не е мита няколко дни.Определено не е мой продукт.Цена 5,59 лв.
Мога да пиша още, но ще се огранича :D Като цяло нямам много разочароващи покупки :))

Add your comment

  1. Шампоаните на Garnier изобщо не се разбират добре с косата ми, адски много я сплескват и няма никаква форма, независмо колко време съм се мъчила да я оформя. Май като цяло козметиката на Garnier не ми харесва.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Има хубави продукти на Garnier, но този просто не е сред моите фаворити :))

      Изтриване
  2. Тази серия шампоани на Гарние меко казано се оказаха разочароващи за мен и косата ми. Но съм чела и не малко похвални ревюта за тях :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз го взех точно заради похвалните ревюта, но всички сме различни :))

      Изтриване
  3. Веси, аз си купих автобронзанта на Балеа за лице и също съм много разочарована. Миризмата е непоносима и явно проявявам симпоми на непоносимост, защото гърлото ме драска и усещам дискомфорт. Такова нещо не ми се беше случвало! Миналата година използвах бронзанта на Лореал и нямах проблем.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Явно не съм си въобразила за ужасния аромат.Ще прогледна този на Лореал.Мерси за идеята :))

      Изтриване
  4. Аз миналата пролет/лято бях с био автобронзант на лавера (http://chebisheva.blogspot.com/2013/09/lavera.html - едно от първите ми ревюта и е доста смешно), но тази ми се иска да пробвам нещо ново... Ще следя с интерес тук. Може още някой да сподели мнение за добър self tanning :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ревюто си е много хубаво :) Другият бронзант, който ме привлича е този на Лореал, но не ми се даваха 16-17лв и така или иначе поводът мина :(

      Изтриване
    2. Аз поръчах от интернет един мус на доста хвалената St. Tropez. Ще го видим как ще се представи. Миналото лято се родих... За първи път не усетих онзи ужасен, преходен момент, в който се събличаш, а белите ти крака се виждат от 2км. Искам го най-вече заради това...

      Изтриване
    3. Ще чакам отзиви за този на St, Tropez.Мен точно краката ме мъчат.Всичко останали части на тялото ми потъмняват супер бързо, но краката ми на фона на другите са като сиренце :D

      Изтриване
    4. Не забравям и изпълнявам обещанията си :) По-добре късно от колкото никога. :) ревюто за St. Tropez е на линия. Поздрави!

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS