What are you looking for?
2014-04-25

NYX Jumbo Eye Pencil молив - Milk 604

Здравейте!Тази седмица явно следпразнично съм настроение да пиша за продукти, които ми харесват.Неочаквано за мен NYX се превръща в любима моя марка.Както ви споменах във фейсбук при откриването на нов магазин във Варна си купих лак за нокти, които вече ви показах и прословутия джъмбо молив за очи на марката.Jumbo Eye Pencil се предлага в различни цветове, а аз взех белият цвят Milk 604.
Не случайно моливът е "джъмбо", тъй като е доста дебел.Води се кремообразен молив, което напълно отговаря на действителността.Jumbo Eye Pencil буквално се маже като масло по клепача, оставяйки плътен цвят и нежно усещане.Лесно се блендва.Аз не усещам аромат.
Така изглежда нанесен на кожата молива самостоятелно.По същия начин изглежда и на клепача.Може да се използва за озаряване на погледа във водната линия на окото, във вътрешния ъгъл на окото или като сенки.С чисто бели сенки лично аз не бих тръгнала, но останалите цветове няма да е проблем да се ползват самостоятелно.
До преди да взема молива си мислех, че основата за сенки ми е достатъчна, за да подсиля цвета на някои неособено пигментирани сенки.Е, оказа се, че съм грешила.С белия молив като основа цветовете изглеждат страхотно!Ето и нагледен пример с една матова сянка, която е слабо пигментирана, от китайската ми палитра 120 цвята.
Мисля, че ясно се вижда разликата върху Jumbo Eye Pencil Milk.Освен че, подсилва цвета на сенките моливът ги прави и много издържливи.Има дни, в които не ползвам основа за сенки, а само молива и сенките ми издържат 7+ часа без да се съберат в гънките на клепачите ми и без да избледнеят.На тази снимка разтърках с ръка суочовете:
Единственото неудобство е остренето на молива с острилка.Тъй като е доста мек преди да го подостря го слагам за 5 минути в камерата.
Определено харесвам молива и ще разгледам останалите цветове.Цената му е 9,95лв.

Add your comment

  1. Хм, отдавна ги заглеждам тези моливи, но все не стигам до тях. Явно обаче трябва да поправя този пропуск, чудесни снимки :) Поздрави, Мая

    ОтговорИзтриване
  2. При мен тези моливи се събират ужасно в сгъвките... А като основа за непигментирани сенки използвам бялата основа на NYX, която е подобна на Milk - действа наистина вълшебно :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. При мен наистина не се събират изобщо в сгъвките, а съм с доста мазни клепачи :) Тази основа ще я пробвам и нея :)

      Изтриване
    2. Ели, в маммата препоръчват база + молива + сенки, за да не се събира

      Изтриване
    3. Значи ще се купува и базата :))

      Изтриване
  3. И аз съм му хвърлила око, след този пост определено ще се сдобия с него! Пропуснала съм, NYX имат магазин във Варна. Къде се намира?

    Поздрави, Зорница ^_^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. NYX има щандове с новия магазин на Златна рибка във Варна.Намира се на ул. Шейново 4, в центъра :) Ако те интересува къде е ще пиша по-подробно :))

      Изтриване
    2. И магазин на Златна рибка ли има? Супер! Благодаря ти много. Щом е към центъра лесно ще се намери. Малко съм изостанала с новостите, като съм си във Варна ще намина.

      Хубав уикенд! ^_^

      Зорница

      Изтриване
    3. О, да, вече има и Златна рибка :))

      Прекрасен уикенд и на теб,Зори ^^

      Изтриване
  4. И аз имам такъв молив, само че в сив цвят . Малко ми се събира в гънките, но определено си заслужава да се пробват. Страхотни са :)

    ОтговорИзтриване
  5. Записвам си го в листа с желани покупки :)

    ОтговорИзтриване
  6. Чудесно изглежда! Аз все не мога да се доредя до него, в сайта им постоянно е изчерпан.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Пробвай дали го няма на място в някой от магазините в София :)

      Изтриване
  7. И аз наскоро си взех този цвят и съм очарована! Досега не бях срещала база, която толкова добре да подсилва цвета на сенките. :)

    ОтговорИзтриване
  8. Изглежда страхотно, но с моите мазни клепачи едва ли ще мога да го ползвам като база!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Тогава първо слагаш основа, после молива.Цветовете става доста по-наситени, отколкото само с база :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS