What are you looking for?
2014-05-03

Balea Kakao bodybutter

Ето, че се отчитам с първата публикация на месец Май.Тя е посветена на новото маслото за тяло Balea Kakao.Вече съм споменавала как думата "какао" ме привлича във всички съществуващи измерения от храна до масаж и когато прочетох за този бутер в Powder your face with sunshine вече скачах в маратонките.Имам предостатъчно лосиони за момента, но това изкушение беше голямо и си заслужаваше.

Балеа Какао е в кутия, което не е любимата ми опаковка, защото трябва да бъркам в нея, но го преживявам :) Както споменах в априлските ми покупки, взех последната опаковка в дрогерията и за моя радост беше напълно запечатана (чак да не повярва човек). Консистенцията е точно на масло (разбирайте маргарин) , доста твърда и при допир с топлата кожа става по-течна и се разнася лесно.Всеки път щом отворя кутията имам желание да грабна лъжица и да започна да хапвам.
Ароматът е ве-ли-ко-ле-пен!Не е натъртващо какаов, а много фин и траен.Нанесен на кожата го усещам поне 4-5 часа и не само аз :)) Трябват му обаче няколко минути да попие , може би заради гъстата консистенция. След употребата му усещам кожата си подхранена и мека до следващия ден.
Ето и състава му за тези, които се интересуват:
Определено ще го купя отново щом свърши.Цената му беше 5,99лв за 200 мл. продукт.

Add your comment

  1. Страхотно ревю. И аз като теб имам предостатъчно лосиони и за момента се въздържам от покупка на каквито и да е. Но определено , този ще е следващият , който ще си купя :))

    ОтговорИзтриване
  2. И аз си го купих тия дни:)

    ОтговорИзтриване
  3. Не само аз съм на вълна "гурме Балеа" :-) :-) :-)
    Ще погледна дали имат и продукти за баня :-)

    ОтговорИзтриване
  4. I buy Balea cosmetics too, they usually smell great!

    ОтговорИзтриване
  5. страхотен е този лосион, един от най-добрите на балеа :)

    ОтговорИзтриване
  6. Има парабени бе хора. Пълно е с токсини! Ползвайте натурална козметика!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Виждам и поради тази причина публикувам съдържанието - всеки сам да си предцени :) И "натуралната" козметика в Б-я не е особено натурална, а за изкуствено завишените цени не ми се говори.Отделен въпрос е въздухът, който дишаме ежесекундно и храната/водата, която поемаме повече от ползваната козметика :)
      Затова и всеки сам определя за себе си :)

      Изтриване
  7. Споделям мнението ти за маслото! Просто е прекрасно! Наскоро си го купих и се очертава да ми стане любим продукт! :)
    Ето и моето ревю за него:
    http://iceberg4e.blogspot.com/2015/02/balea.html

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS