What are you looking for?
2014-05-16

Maybelline The Colossal Go Extreme! Volume спирала

Дойде ред и на новата спирала на Maybelline - The Colossal Go Extreme! Volume.Купих я без да гледам за отзиви в мрежата и съм направила много добър избор.Може да се каже, че останах очарована и това е спиралата, към която посягам всеки ден.
Както повечето спирали на Мейбълин и тази е в цветна грабваща погледа опаковка.Цветът е наситено черен (Very black).Четката е огромна, но лесна за употреба.Също така е с власинки, а не силиконова.Определено с такъв тип четка постигам по-голям обем при моите мигли.Консистенцията е идеална, нито твърде течна, нито твърде суха.
Нанесена на един пласт придава чудесен обем, подходящ за ежедневен грим, както ще видите по-долу.При напластяване може да докарате драматичен поглед.Няма разтичане или размазване над 8 часа.За същия период не се рони.
Не е водоустойчива и махането й е изключително лесно. За повече от месец няма промяна в консистенцията й и не е изсъхнала в опаковката си.
За съжаление в последните няколко дни снимките изобщо не ми се получават.Ето как изглежда спиралата на един пласт на дясното ми око, а на лявото нямам нищо:
Очарована съм от спиралата, както казах и в началото.Напълно си заслужава парите и бих я купила отново.
Аз я взех на промо цена 8,59лв за 9,5 мл. продукт.

Add your comment

  1. Много сладурска и свежа визия :)

    ОтговорИзтриване
  2. Изглежда, че и на мен ще ми хареса! ;) Хи хи! Много ми харесаха и снимките! Замириса ми на люляк!

    ОтговорИзтриване
  3. Потвърждавам горенаписаното. Моите къси и прави мигли ги удължава и извива, освен това изкарвам повече от 12 часа без ронене и цапане.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че и при теб действа по същия начин :))

      Изтриване


LATEST INSTAGRAMS