What are you looking for?
2014-06-11

Пигмент Bellapierre Shimmer Powder - Varooka

В последната получена Pinks beauty box имаше пигмент на марка, която не съм пробвала.Нямах търпение да пробвам минералните пигменти на Bellapierre.
Опаковката с прозрачна долна част, в която се вижда цвета на пигмента.В моята кутия беше лилав цвят с име Varooka SP066.Кутийката е тип солница, за да се ограничава количеството, което се изсипва.Пигментите са доста прашливи и лесно могат да се разсипят.

Повечето пигменти имат нужда от основа, към която да „залепнат“  поради прахообразната си форма.Може да се ползват бази за сенки, кремообразни сенки или специални бази за пигменти.На суочовете е показано как изглежда пигмента  без база и с базата за пигменти Essence Colour Arts eye base.Сами виждате колко по-пигментирани са пигментите с база.
1.Без база
2.С база
Пигментът ми на Bellapierre не е много наситен, но с база всичко се оправя.Издържливостта му също я придавам на базата, тъй като без нея изчезва за минути.
Освен за сенки пигментите могат да се ползват вместо хайлатър/руж/, да се добавят към червило (не точно моя цвят) или към лак за нокти.Могат да се използват самостоятелно или върху други сенки за подсилване на цвета.
Смесени с безцветна спирала, може да направите своя цветна спирала или пък очна линия.
Накратко пигментите са мултифункционален продукт и според избрания цвят може да развихрите въображението си и да ги ползвате по свой вкус.
От един ползван пигмент на марката няма как да си съставя качествено мнение, но цената ми се вижда твърде висока за показаното качество.Тези на Есенс, които имам ми се струват по-пигментирани,а са три пъти по-евтини.
Цена на Bellapierre Shimmer Powder 19,90лв за 2,35 гр. продукт.

Add your comment

  1. Аз имам пигмент на Inglot и докато четях ревюто ти си мислех, че сякаш пишеш за моя. Нещо не успя да ми допадне подобен род козметика.
    Харесвам да чета постовете ти! :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Никога не съм пробвала пигменти. Опасявам се, че с моите чувствителни очи всякакви по-едри прашинки ще ме карат да сълзя :) иначе цветът е разкошен :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бих ти препоръчала да минеш през Инглот и да пробваш.Само тествай на очи, разходи се и ако ти харесат вземи :)) Така поне може да пробваш, който цвят искаш и да видиш реално дали ти понася :))

      Изтриване
  3. Разкошен цвят! :) Мерси за съветите, Веси! Не се бях сещала досега да ги смеся с лак за нокти или за очна линия.

    ОтговорИзтриване
  4. Минералния грим е натурален и ползвам почти само такъв, така че спокойно на чувствителните очи може да се слага даже за тях е спасение! :) Друг голям плюс е, че е много траен - почти без срок на годност. Няма консерванти, те са си просто оцветени минералчета и когато свършат тогава :) От това се получава това че цветовете не са точно като на химичните формули, но с малко база както показваш Веси - става супер и плюсовете са много повече за алергична кожа като моята :)

    ОтговорИзтриване


LATEST INSTAGRAMS